City Adventures

Speel één van de leuke stadsspellen van City Adventures. Een citygame, ofwel stadsspel genoemd, is een teambuilding activiteit, vol met uitdagende breinbrekers en interactieve opdrachten die de echte en de virtuele wereld met elkaar combineren. Geschikt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenuitje of school event. Er zijn zelfs junior versies van de spellen. Ideaal voor een dagje uit met het gezin, een familiedag of een kinderfeestje.


De spellen zijn overal te spelen met wie en wanneer je maar wilt! Stap in het verhaal, ga de strijd aan met vrienden, familie of collega's en ontdek jouw favoriete stad of dorp tijdens het spelen van een interactief gps spel.


City Adventures biedt een breed scala aan spannende stadsspellen met diverse thema's! Stap in de schoenen van een detective met 'Sherlock', jaag op de criminelen in 'The Hunt', speel het bordspel 'Kolonisten' in real life of ga de strijd aan met Dr. Crypto in de gps speurtocht 'Escape the City'. Organiseer je dit jaar een vrijgezellenfeest? Kies dan voor de ultieme vrijgezellenactiviteiten 'The Hangover Game' of 'Wedding Game'!


Het zijn outdoor escape games die je op je eigen telefoon kunt spelen via onze gratis app. De stadsspellen van City Adventures zijn perfect voor de 'doe-het-zelver'! Je kunt zonder fysieke begeleiding een fantastische activiteit organiseren, wat je tijd en geld bespaart. Bovendien bepaal je zelf wanneer je speelt! En mocht het weer roet in het eten gooien, dan biedt City Adventures de mooi weer garantie, zodat je gratis kunt omboeken naar een andere datum. 

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Speel een van de spellen wanneer je maar wilt


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€7,80 p.p.

€47,00 per team van 2 tot 6 personen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over City Adventures

Hoeveel sterren geef jij City Adventures?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van City Adventures te melden