Boutique Hotel d’Oude Morsch

Boutique Hotel d’Oude Morsch is in de zomer van 2016 geopend. Het is een historisch, maar eigentijds hotel aan de rand van het centrum van Leiden. Winkels, musea, het historische centrum en het treinstation liggen op loopafstand van het hotel. Alle 18 kamers zijn verschillend en bieden een unieke sfeer. Het hotel is gevestigd in het voormalige wachtgebouw van de Morspoortkazerne en kijkt uit op een stadspark, een molen, de historische haven, de geboorteplek van Rembrandt en een historische stadspoort.


De voorkant van het hotel


Ook voor gasten die niet in het hotel slapen is het mogelijk om te ontbijten, lunchen, high tea-en of borrelen in de lobby van Boutique Hotel d’Oude Morsch. In de Morspoort is de Sleutelkamer gevestigd. Deze ruimte is af te huren voor vergaderingen met maximaal 8 personen. De ruimte is ook geschikt voor privé lunch of diner.


Faciliteiten

  • Mooi terras
  • Gratis wifi
  • koffie- en theefaciliteiten op je kamer
  • E-bike verhuur
  • Hotelbar
  • Ontbijt

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 7:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Boutique Hotel d’Oude Morsch

Hoeveel sterren geef jij Boutique Hotel d’Oude Morsch?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Boutique Hotel d’Oude Morsch te melden