Labyrinth der Zinnen

(2.5/5)  2 recensies

Labyrinth der zinnen is sinds 22-11-2012 wegens faillisement gesloten. Klik hier voor soortgelijke uitjes als Labyrinth der zinnen.

 

Labyrinth der Zinnen is een groen belevingspark in Boekelo voor mensen die een ontspannen, maar actieve dag willen beleven in de natuur. Actief betekent bij ons daadwerkelijk fysiek bezig zijn. Tijdens het verblijf ga je op avontuur in de natuur. Je ontdekt het park, beloopt verschillende routes, dwaalt door unieke labyrinten en gebruikt een vlot om de overkant van het water te bereiken. Maar ook je geest wordt tijdens je bezoek uitgedaagd actief te zijn. Omschrijf de geur die je ruikt, vertel wat je voelt bij de verstopte grottekening en vertel wat je ziet.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Labyrinth der Zinnen

(Pagina 1 van 1)

 

Edwin   -   18-10-2012

18-10-2012

Trust Score:

Reageer op deze review

Echt waardeloos! Je betaald veel entreegeld voor dingen die er niet zijn of die kapot zijn. Mijn mening is dat je bezoekers zo niet kunt ontvangen!! (blijf dan dicht totdat je het park op orde hebt!!)Onze kinderen waren flink teleurgesteld na het zoveelste ding wat niet werkte, kapot was of nog niet eens af was gemaakt. (o.a.ontbreken van cijfers op de labyrinthtegels zodat er van spelen weinig terecht kon komen) Dit is zonde van je geld!!

Lees verder  


Lida   -   23-07-2012

23-07-2012

Trust Score:

Reageer op deze review

Een mooi aangelegd park waar veel te beleven is. De kinderen wilden niet naar huis dus zaten wij wat langer op het heerlijke terras aan het water. De kinderen wilen hier hun kinderfeestje vieren.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Labyrinth der Zinnen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Labyrinth Boekelo nog maar open tot 31 oktober

Labyrinth Boekelo nog maar open tot 31 oktober

Door het veranderde concept past het park niet meer in de bedrijfsfilosofie van Zodiac Zoos en is besloten de exploitatie te beëindigen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Labyrinth der Zinnen te melden