Bierproeverij Klooster Nieuw Sion

Klooster Nieuw Sion is een voormalig klooster gelegen in Diepenveen. Het klooster werd in de 19e eeuw gesticht door de Trappistenorde en heeft een rijke geschiedenis. In de afgelopen jaren heeft het klooster nieuwe doeleinden gekregen, waaronder het organiseren van bierproeverijen.


Biertje tijdens de bierproeverij


Ontdek het klooster, de kunst van het brouwen en de verscheidenheid aan bieren tijdens een unieke kloosterbierproeverij. Tijdens dit exclusieve evenement krijg je een diepgaand inzicht in de wereld van bier, de rol die kloosters hebben gespeeld en de kans om vier verschillende Sion-bieren te proeven. Wat betekenen termen zoals Enkel, Dubbel en Tripel eigenlijk? En waarom hebben kloosters een lange geschiedenis van brouwen? Een ervaren medewerker van de brouwerij zal je meenemen in de traditie en geschiedenis van bier, de verscheidenheid aan soorten en smaken, de relatie tussen kloosters en trappisten, de kunst van het brouwen en de essentiële grondstoffen zoals water, graan, hop en gist. Dit alles wordt onthuld tijdens de bierproeverij bij Klooster Nieuw Sion.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Beschikbaar op zaterdag en zondag van 14:30 tot 17:00 uur
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€22,50 - €28,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Bierproeverij Klooster Nieuw Sion

Hoeveel sterren geef jij Bierproeverij Klooster Nieuw Sion?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Bierproeverij Klooster Nieuw Sion te melden