Kinderboerderij Dekibo

(5/5)  1 recensies

Ik ben Kibo. En ik woon op Dekibo, de gezellige kinderboerderij aan de Langewijk 116 in Dedemsvaart. Ik woon daar niet in m’n eentje. Er zijn nog een heleboel andere dieren om mij gezelschap te houden. Herten bijvoorbeeld, en varkens, hangbuikzwijnen, geiten, vogels en zelfs een paar struisvogels. Ze hebben allemaal hun eigen ‘huisjes’: schuurtjes en hokjes, en de vogels wonen in mooie volières. Door de kleurrijke gezelligheid van die vrolijk fluitende vogels lijkt het daar altijd lente!

 

Verder zie je allerlei watervogels in de vijver, terwijl onze kakelaars in het kippenhok elke dag verse eitjes tevoorschijn toveren. Ook wonen er andere knaagdieren zoals ik: konijnen, cavia’s, eekhoorns en ga zo maar door. Naast alle leuke dieren is er nog veel meer te beleven op Dekibo. Zo is er een prachtige speeltuin met allerlei speeltoestellen, waar je je uren kunt vermaken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 uur

Zaterdag en zondag 14.00 tot 17.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegankelijk

 


1 Recensies over Kinderboerderij Dekibo

(Pagina 1 van 1)

 

"Superfijne kinderboerderij"

B   -   16-02-2018

16-02-2018

"Superfijne kinderboerderij"

Het is er super mooi en gezellig met best veel dieren. Het is er netjes met vriendelijk personeel. De koffie en ranja zijn gratis. Inde zomer kan je er ook nog een lekker ijsje kopen.Je mag de dieren aaien en knuffelen en ook wel wat brood voeren.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Kinderboerderij Dekibo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kinderboerderij Dekibo te melden