Discover Delft

(5/5)  1 recensies

Discover Delft biedt drie soorten begeleide rondleidingen aan: door Delft, door Delft en Rotterdam en door Delft en Den Haag!


Delft

Ontdek Delft met een deskundige gids aan je zijde. Wandel langs grachten, bewonder historische gebouwen en luister naar betoverende verhalen. Duik in de rijke geschiedenis achter de gevels, stap in een Vermeer-schilderij en passeer belangrijke nationale plekken. De tour heeft een ontspannen tempo, ruimte voor vragen en een goed geïnformeerde gids. Na afloop ben je rijker aan Delftse kennis dan de gemiddelde inwoner. De tour duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.


Samen op de foto met de kerk op de achtergrond


Delft en Rotterdam

Verken zowel Delft als Rotterdam met een gepassioneerde jonge gids die beide steden liefheeft. Delft biedt de charme van ouderwets Nederland met zijn grachten, terwijl Rotterdam als het 'Manhattan aan de Maas' indruk maakt met moderne architectuur. Deze tour belicht hoogtepunten van beide steden, verrijkt met begeleidend commentaar van een gids. Na afloop zal je meer weten over Delft en Rotterdam dan de gemiddelde inwoner. Je kan het tempo zelf bepalen en zelfs kiezen om in Rotterdam de rondleiding te starten. De tour duurt ongeveer 3,5 tot 4 uur.


Discover Delft biedt verschillende rondleidingen aan door diverse steden


Delft en Den Haag

Verken zowel Delft als Den Haag in het gezelschap van een jonge en enthousiaste gids. Verken het politieke hart van Nederland door een wandeling rond het Binnenhof in Den Haag en laat je daarna betoveren door de schilderachtige grachten van het historische centrum van Delft.


Ontdek de verhalen achter de gevels en de rijke geschiedenis die een stempel heeft gedrukt op het hele land; van Willem van Oranje tot Johan de Witt, en van Johannes Vermeer tot M.C. Escher. De twee steden zijn handig met elkaar verbonden via een tramlijn langs de Schie, die slechts 26 minuten in beslag neemt. Tijdens de tour kan je vragen stellen en de gids staat klaar met tips en suggesties. Je kan het tempo van de tour zelf bepalen en zelfs kiezen om in Den Haag de rondleiding te starten. De tour duurt ongeveer 3,5 tot 4 uur.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Delft: dagelijks te boeken om 10:00, 14:00 en 16:00 uur

Delft + Rotterdam: dagelijks te boeken om 10:00 en 14:30 uur

Delft + Den Haag: dagelijks te boeken om 10:00 en 14:30 uur

*andere starttijden mogelijk op aanvraag


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Delft €140,00 (1 tot 10 personen) of €230,00 (11 tot 25 personen)

Delft en Den Haag €230,00 + €12,50 p.p.

Delft en Rotterdam €230,00 + €12,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Discover Delft

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuke rondleiding"

Martha   -   19-12-2023

19-12-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuke rondleiding"

Onze rondleiding door Delft was erg interessant! De gids was spontaan en wist erg veel te vertellen, met wat humor.


Hoeveel sterren geef jij Discover Delft?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Discover Delft te melden