The VR Room Ede

The VR Room in Ede biedt een boeiende virtual reality-ervaring voor zowel nieuwkomers als ervaren spelers. Gevestigd in Ede, Nederland, stelt deze locatie bezoekers in staat om ondergedompeld te raken in een VR escape room. Met deskundige begeleiding en geavanceerde VR-apparatuur kunnen groepen vrienden, gezinnen en collega's samen genieten van gedeelde multiplayer-games en uitdagende ervaringen. The VR Room Ede biedt diverse arrangementen en opties, waardoor het een perfecte keuze is voor een unieke groepsactiviteit, waarbij je de grenzen van de realiteit kunt overstijgen en een wereld van innovatieve entertainmentmogelijkheden kunt ontdekken.


Speel de vr game als groepsuitje


Een VR Escape Room speel je altijd samen. Dat werkt heel simpel: Iedereen heeft z’n eigen headset maar ziet de ander in de magische wereld rondlopen. Via de headset kun je met je teamgenoten praten. Zo ontdekken jullie samen de escape room en lossen jullie de uitdagingen op.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Donderdag van 11:00 tot 21:00 uur

Vrijdag van 11:00 tot 21:00 uur

Zaterdag van 11:00 tot 21:00 uur

Zondag van 11:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 uur speeltijd €17.50 p.p.

1 uur speeltijd + bittergarnituur na afloop €21,50 p.p.

1 uur speeltijd + diner €34,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over The VR Room Ede

Hoeveel sterren geef jij The VR Room Ede?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van The VR Room Ede te melden