Comedy Club Haug

Comedy Club Haug is het eerste stand-up comedy podium in Rotterdam, gelegen aan de Maas. Ze bieden wekelijks 7 tot 13 shows verdeeld over drie zalen, met een diverse line-up van het beste nationale en internationale stand-up talent, evenals veelbelovende nieuwkomers.


Een avond lachen, gieren en brullen om de leukste comedians in Rotterdam


Onder het wekelijkse programma vallen een Open Mic op woensdag waar nieuw Nederlands talent wordt gepresenteerd, "Is this Anything" voor waar de vaste comedians van Club Haug (de clubregulars) en speciale gasten nieuw en onbeproefd materiaal testen en last but not least de Best of Stand-Up line-up shows met 4 tot 6 comedians op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Dit is het absolute hoogtepunt, met een gevarieerd programma waarbij vaste clubleden samen optreden met gerenommeerde namen uit zowel binnen- als buitenland.


Naast het reguliere programma organiseert Comedy Club Haug ook solo- en dubbelprogramma's met comedians van over de hele wereld. In het verleden hebben ze al grootheden zoals Daniël Arends, Ronald Goedemondt, Peter Pannekoek, Hans Teeuwen, Patrick Laureij, Louis CK, Najib Amhali en Theo Maassen mogen verwelkomen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het volledige programma is wisselend, dus kijk voor je bezoek even op de website van Comedy Club Haug
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree is verschillend per show


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Comedy Club Haug

Hoeveel sterren geef jij Comedy Club Haug?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Comedy Club Haug te melden