Avonturenboerderij Molenwaard

(4.3/5)  3 recensies

Dagje uit Avonturenboerderij Molenwaard

Ontdek samen met de hele familie het boerenleven bij Avonturenboerderij Molenwaard! Fien en Teun, het vrolijke boertje en boerinnetje, nemen je mee op een avontuur en laten je alles zien op hun boerderij. Maak een ritje op een pony, ervaar het plezier van trekker rijden, knuffel met de schattigste dieren en geniet van boeiende parkshows. 


Ontmoet Fien en Teun op de Avonturenboerderij


Ook kan je je boerderij diploma behalen op het park. Zo word je, net als Teun en Fien, een echt boertje of boerinnetje! Beleef samen een onvergetelijke en feestelijke dag te midden van de prachtige Hollandse polder! Kun je geen genoeg krijgen van de Avonturenboerderij? Dan kan je nu ook overnachten bij Vakantiepark Molenwaard om nog meer van het Hollandse landleven te ervaren


Ponyrace


Kinderfeestjes

Je kunt ook je kinderfeestje vieren op Avonturenboerderij Molenwaard. Je hebt de keuze uit verschillende thema's, zoals een paarden- en ponykinderfeestje, waarbij je onder andere pony's mag borstelen en ponyrijden. Daarnaast is er het boerderijkinderfeestje, waar je met je vriendjes en vriendinnetjes boerderijopdrachten oplost, een rondvaart maakt in een boot en een molen bezoekt. Een andere optie is het pannenkoekenkinderfeest, waarbij je je eigen pannenkoek mag versieren. Ook kun je kiezen voor het picknickkinderfeestje, waarbij je kunt genieten van een goedgevulde picknickmand met broodjes, hartig en zoet beleg, en drankjes.

Activiteiten bij Avonturenboerderij Molenwaard

  Van 20-07-2024 tot 17-08-2024

Stip’s Stokpaardenrace

Wilgenweg, 2964AM, Groot-Ammers


  Van 06-07-2024 tot 25-08-2024

Woezel & Pip show

Wilgenweg, 2964AM, Groot-Ammers


  Van 20-07-2024 tot 18-08-2024

Fien & Teun’s Zomeravonden

Wilgenweg, 2964AM, Groot-Ammers


 

Prijzen

Kinderen tot 2 jaar gratis

Vanaf 2 jaar en volwassenen €16,95 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


3 Recensies over Avonturenboerderij Molenwaard

Heerlijke dag gehad op de boerderij vol met jonge dieren

Wouter   -   28-06-2018

28-06-2018

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Heerlijke dag gehad op de boerderij vol met jonge dieren

Op een warme zomerdag gingen we met het gezin lekker een dagje naar Molenwaard. Nog nooit eerder hier geweest dus niet wetende wat we konden verwachten. Wat direct opvalt is hoe netjes verzorgt het hele park is en hoe nieuw alles er nog uitziet. Verder valt op hoe ontzettend vriendelijk het personeel is. Vooral erg leuk waren alle jongen dieren. We hebben baby kuikens, cavia's, konijntjes, varkens en pony's gezien. Wat mij betreft een enorme aanrader.

Lees Verder  


Erg mooi verzorgd en vriendelijk personeel!

Debby   -   14-06-2018

14-06-2018

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Erg mooi verzorgd en vriendelijk personeel!

Wij hebben afgelopen zondag een uur gereden om naar Molenaars te gaan. Het was het waard! Ze hebben hele leuke leerzame optredens die vertellen over bijen, brood en kaas. Ze vertellen het op een zingende manier zodat de kinderen geboeid blijven. De molen is leuk om een kijkje in te nemen en verder alle dieren zijn ook leuk en goed verzorgd. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. In het begin kregen we de tip dat we een foto konden nemen van het activiteitenbord dan kon je niets missen. We hebben een leuke dag gehad en het is een uitje waar je een dag zoet kan zijn.

Lees Verder  


Heerlijk rustig gelegen park! Onze kids van 6 en 12 vonden het superleuk!

Marielle   -   17-05-2018

17-05-2018

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Heerlijk rustig gelegen park! Onze kids van 6 en 12 vonden het superleuk!

Vergeet geen uitrijmunt te kopen bij de kassa!

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Avonturenboerderij Molenwaard?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Avonturenboerderij Molenwaard

Wilgenweg 3
2964AM Groot-Ammers
Provincie Zuid-Holland

0184 784 111

Klik hier om onjuiste gegevens van Avonturenboerderij Molenwaard te melden