Alkmaar Cruises

Aan boord van partyschip de Amalia ben je op de juiste plek voor feesten en evenementen op het water vanuit Alkmaar. Sinds 2004 verzorgd Alkmaar Cruises boottochten voor zowel privé-gezelschappen als bedrijven. De selectie van 8 goed doordachte vaartochten vormt de kern van de rederij. Deze variëren in activiteiten, duur en budget, zodat er voor iedereen iets passends is. Je hoeft enkel je keuze te maken en wensen door te geven.


Geniet van het mooie uitzicht vanaf partyboot Amalia


De vaste aanlegplaats bevindt zich direct bij het gezellige centrum van Alkmaar. Hier stap je aan boord, en is er een parkeergarage op slechts 3 minuten lopen van het schip. Bovendien is het mogelijk om met de auto direct tot op de loopplank te rijden, zodat gasten die minder mobiel zijn of zich in een rolstoel bevinden gemakkelijk aan boord kunnen komen.


Het partyschip Amalia is ruim en veelzijdig, met haar 25 meter en 4 dekken. Je kan genieten van een ontspannen borrel op het achterdek, het uitzicht bewonderen vanaf het overdekte zonnedek, relaxen in zitzakken op de boeg, of comfortabel in de verwarmde salon verblijven met minder weer.

 

Openingstijden

Op afspraak


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Zaanse Schans Cruise (losse tickets) €65,00 p.p.

Kinderen €32,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Alkmaar Cruises

Hoeveel sterren geef jij Alkmaar Cruises?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Alkmaar Cruises te melden