De Tuinbeurs Winterfair

Dit evenement is te bezoeken van:
09-12-2023 t/m 10-12-2023

 

In de grote overdekte showroom in Emmen wordt dé Tuinbeurs Winterfair georganiseerd. Ze hebben de ruimte, houden van gezelligheid en vinden het leuk iets te doen voor mensen uit de regio, vandaar dit initiatief. Dé Tuinbeurs Winterfair zal plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 december en is gratis te bezoeken.


Bij de Tuinbeurs kan je allerlei leuke kraampjes afstruinen en leuke producten kopen


Een leuk, overdekt, dagje uit, voor jong en oud, waar je in winterse sferen diverse kraampjes kunt bezoeken. Op de winterfair vind je kraampjes verspreid over de verschillende overkappingen van allerlei bedrijven uit de regio en een aantal startups. Denk hierbij aan verkooppunten met kleding, bloemstukken, decembercadeaus, sieraden, accessoires, wijnen, droge worst, vuurtafels, barbecues, tassen, babyproducten, kraamcadeaus, speculaas en nog veel meer!


Ook aan de kids is gedacht met leuk speelvermaak: een springkussen, schminken en glitter tattoos, kleuren en knutselen, cadeautjes grabbelen in een grabbelton en een gezellige speelhoek.


Uiteraard kun je ook veel lekkers bemachtigen zoals een heerlijke Drentse Brok, marshmallows, warme chocolademelk, koffie, glühwein, verse koeken, oliebollen of een broodje hamburger.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

9 & 10 december van 10:00 tot 16:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegang + gratis parkeren


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over De Tuinbeurs Winterfair

Hoeveel sterren geef jij De Tuinbeurs Winterfair?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Tuinbeurs Winterfair te melden