Puzzeluitje Friese Meren Route

Dit Puzzeluitje is te spelen in het prachtige noorden! De route voert langs enkele Friese steden die bekend zijn van de Elfstedentocht. Deze steden zijn over het algemeen kleinschaliger dan reguliere steden en pronken met prachtige monumentale gebouwen.


Als je wat meer tijd hebt, wordt er aangeraden om een boot te huren en de Friese Meren zelf te verkennen. Friesland vanaf het water bekijken is een onvergetelijke ervaring! En de Friezen staan bekend om hun gastvrijheid, dus maak zeker ook kennis met hen.


Samen met vrienden en vriendinnen raadsels oplossen in de auto


Deze autopuzzeltocht eindigt in IJlst. Als je nog wat tijd over hebt, is het zeker de moeite waard om hier uit te stappen. Met zijn windmolens, beschermd stadsgezicht en prachtige overtuinen is het absoluut de moeite waard voor een ontspannen wandeling!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je bepaalt zelf wanneer je de route start


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Autopuzzeltocht €22,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Puzzeluitje Friese Meren Route

Hoeveel sterren geef jij Puzzeluitje Friese Meren Route?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Puzzeluitje Friese Meren Route te melden