Singer Laren

Singer Laren is een culturele instelling gelegen in Laren. Het omvat een museum, theater en beeldentuin. In het museum zijn wisselende tentoonstellingen te zien. De Singercollectie omvat werken uit de periode 1880-1950 van kunstenaars als Anton Mauve, Jan Sluijters, Kees van Dongen, Leo Gestel en Bart van der Leck. Naast schilderijen en werken op papier bevat de collectie een hoeveelheid prachtige beelden, waaronder zeven werken van Auguste Rodin. Hiermee kan Singer bogen op de grootste verzameling van deze beeldhouwer in Nederland, met als hoogtepunt De Denker.


Samen naar een schilderij kijken die aan de muur hangt


Singer Laren fungeert tevens als een gastvrije thuisbasis voor bijzondere particuliere kunstverzamelingen. In de recente jaren hebben bezoekers kunnen genieten van exposities met opmerkelijke privécollecties, waaronder "Facing China" (2011), "CoBrA tot Dumas. Collectie De Heus-Zomer" (2013), "Hollands impressionisme" (2013), "Raoul Dufy" (2014), "Droomkunst 1900 & 2000" (2014), en de "Bergense School. Collectie Renée Smithuis" (schenking, 2015). Later volgden boeiende tentoonstellingen zoals "Cuban Art Now" (2017) en de "Van Vlissingen Art Foundation" (2018).

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Museum

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Horeca en beeldentuin

Dinsdag t/m zondag van 9:30 tot 17:30 uurControleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €18,00

Jongeren van 13 t/m 18 jaar en CJP €9,00

Kinderen t/m 12 jaar gratis

Museumkaart gratis

iAmsterdam kaart gratis

Groepen vanaf 15 personen €16,00


De beeldentuin is gratis toegankelijk


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Singer Laren

Hoeveel sterren geef jij Singer Laren?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Singer Laren te melden