Puzzeluitje Groene Hart Route

Een ontdekkingsreis met de auto door 't Groene Hart klinkt misschien wat ongebruikelijk, maar de Groene Hart autopuzzeltocht is absoluut de moeite waard! Tijdens deze route verken je charmante authentieke plaatsen en talloze historische plekken, variërend van restanten van de Oude Hollandse Waterlinie tot overblijfselen uit de Romeinse tijd.


Samen een leuke stad ontdekken in de auto


Bij de start word je direct verwelkomd door het pittoreske vestingstadje Nieuwpoort, een van de oudste steden in Nederland die dateert uit de 13e eeuw. Hoewel niet groot, nodigt het uit tot een korte wandeling voordat je de auto instapt voor deze boeiende autospeurtocht. Onderweg passeer je nog meer historische steden, waaronder het betoverende Oudewater, en het imposante Kasteel Woerden ligt ook op de route.


Je eindigt je reis in Nieuwkoop aan de Noordeinderplas, een verborgen parel met prachtige natuur en schilderachtige straatjes. Deze route belooft onverwachte, maar buitengewoon plezierige ontdekkingen!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je bepaalt zelf wanneer je de route start


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Autopuzzeltocht €22,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Puzzeluitje Groene Hart Route

Hoeveel sterren geef jij Puzzeluitje Groene Hart Route?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Puzzeluitje Groene Hart Route te melden