Escape from Wonderland

Escape from Wonderland is de eerste escaperoom waar je eigenlijk niet uit wilt ontsnappen. In het hart van Leiden bevindt zich Wonderland, een betoverende plek waar dieren in kledij gehuld zijn, bloemen in alle kleuren bloeien, kauwgomballen uit de lucht vallen en het altijd theetijd is. Laat je meeslepen op een avontuur vol spanning in deze wonderbaarlijke wereld. Maar wees gewaarschuwd, verlies de tijd niet uit het oog, anders loop je het risico er voor eeuwig in vast te blijven zitten!


Een kijkje in de sfeer van de escaperoom


Het verhaal

Er was eens… een jonge vrouw, die door een raar gat in de muur liep en spoorloos verdween. Geschokte omstanders sloegen direct alarm, waarna een grootschalige zoekactie op touw werd gezet. Met man en macht probeerde men haar te vinden. Op de plek waar ze voor het laatst werd gezien, ontdekten reddingswerkers een vreemd gangenstelsel.


Al snel werd duidelijk dat er in deze ruimten andere krachten werkzaam waren dan in de normale wereld. Er werd zelfs gefluisterd dat de gangen een doorgang zouden vormen naar een vreemde, magische wereld. Sinds die tijd hebben verschillende expeditie-teams, avonturiers en archeologen geprobeerd dieper door te dringen tot het mysterieuze wonderland achter de muur. Helaas is geen van hen ooit teruggekeerd…. Net zomin als de jonge vrouw.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Elke dag geopend


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 personen €95,00

3 personen €110,00

4 personen €125,00

5 personen €140,00

6 personen €150,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape from Wonderland

Hoeveel sterren geef jij Escape from Wonderland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape from Wonderland te melden