Escape the City Amsterdam

Ontdek en verken Amsterdam op een unieke manier met deze zelfgeleide citygame, geïnspireerd op een legende die echt heeft plaatsgevonden. Volg het verhaal van Wolfger, een jongen met zijn trouwe hond, en de bisschop van Friesland, Koenraad, die samen aanspoelen op de plek die nu bekend staat als Amsterdam. Koenraad voorspelt dat Wolfger hier een prachtige stad zal stichten, maar er liggen concurrenten op de loer! Help Wolfger om Amsterdam te stichten en de stad binnen 2 uur te bevrijden van de concurrentie!


Geniet van de strak blauwe lucht tijdens Escape the City Amsterdam


Terwijl je het mysterie oplost, zul je samen met vrienden, familie of collega's worden verrast door de meest fascinerende toeristische attracties en verborgen juweeltjes van Amsterdam. Los diverse raadsels, puzzels en vragen op en ontdek de stad op een geheel nieuwe manier! Het spel is ontworpen voor groepen van 2 tot 4 personen en belooft plezier voor alle gezelschappen. Combineer "Bevrijd de Stad" bijvoorbeeld met een gezellig diner voor een complete ervaring!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Na aankoop kan je het spel op ieder moment starten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€29,50 voor een team van 2 tot 4 personen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape the City Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij Escape the City Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape the City Amsterdam te melden