Escape the City Haarlem

Ontdek Haarlem op een unieke manier met onze zelfgeleide citygame, gebaseerd op een waargebeurde legende. De stad is belegerd door Spanjaarden onder leiding van Don Fradrique Alvarez de Toledo. De tijd dringt en er is haast: we moeten een vluchtroute voor Willem van Oranje vinden en de stadsmuren versterken. Weduwe Kenau staat klaar om Haarlem te verdedigen, en we hebben jouw hulp nodig. Sluit je aan bij haar team en bescherm de stad tegen de Spanjaarden!


Haarlem aan het water


Dit spannende avontuur, geschikt voor groepen van 2-4 personen, biedt een geheel nieuwe manier om Haarlem te ontdekken. Los raadsels, puzzels en vragen op terwijl je de stad verkent en geniet van zowel de toeristische hoogtepunten als verborgen pareltjes van Haarlem. Of je nu met vrienden, familie of collega's speelt, "Bevrijd de Stad" is een fantastische aanvulling op jouw ervaring in Haarlem. Overweeg om dit avontuur af te sluiten met een heerlijk diner in de stad!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Na aankoop kan je het spel op ieder moment starten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€29,50 voor een team van 2 tot 4 personen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape the City Haarlem

Hoeveel sterren geef jij Escape the City Haarlem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape the City Haarlem te melden