Escape the City Utrecht

Begeef je op een eigen avontuur met Bevrijd de Stad! Utrecht wordt geconfronteerd met een mysterie van ongekende proporties: de afgelopen weken zijn er mensen verdwenen in de sfeervolle werfkelders van de Domstad. Er lijkt een patroon te zijn ontstaan in deze verdwijningen. Aan jullie de uitdagende taak om dit mysterie op te lossen, de verdwijningen te stoppen en de stad binnen twee uur te bevrijden! De beste teams verdienen een plekje op de Wall of Fame!


Bezoek tijdens je tour ook een leuk café om even iets lekkers te eten of te drinken


Ontdek samen met vrienden, familie en collega's de prachtigste plekjes van Utrecht terwijl jullie dit spannende mysterie ontrafelen. Beantwoord vragen en verzamel cruciale informatie om het raadsel op te lossen. Het spel is geschikt voor groepen van 2-4 personen en biedt plezier voor iedereen! Combineer Bevrijd de Stad bijvoorbeeld met een gezellig diner om jullie avontuur compleet te maken!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Na aankoop kan je het spel op ieder moment starten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€29,50 voor een team van 2 tot 4 personen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape the City Utrecht

Hoeveel sterren geef jij Escape the City Utrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape the City Utrecht te melden