Stickx Arcade

Ontdek de wereld van Stickx Arcade in de meest avontuurlijke gaming experience in Zaandam. Ervaar de nostalgie van de legendarische arcade, gecombineerd met moderne innovatie bij Stickx Arcade. Met de ruime openingstijden, zorgen ze ervoor dat je altijd kunt spelen wanneer het jou uitkomt. Ze zitten gevestigd in het stadshart van Zaandam (nabij Amsterdam) en op nog geen 5 minuten loopafstand vanaf Zaandam station, gemakkelijk bereikbaar voor iedereen.


Wie wint het potje airhockey?


Met de handige Play-card beleef je eenvoudig de waanzinnige games van Stickx Arcade. Feestje vieren of een zakelijke bijeenkomst organiseren? Bij Stickx Arcade hebben ze flexibele arrangementen om aan al je wensen te voldoen. Besluit je spontaan ze te komen bezoeken? Geen zorgen, je kunt op elk moment binnenlopen. Reserveren is niet vereist.

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 10:00 tot 00:00 uur

Vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 1:00 uur

Zondag van 10:00 tot 00:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Playcard prijzen beginnen bij €10,00 en lopen op tot €50,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Stickx Arcade

Hoeveel sterren geef jij Stickx Arcade?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Stickx Arcade te melden