Escape Xperience Zutphen

Met Escape Xperience beleef je de stad op een nieuwe, leuke en interactieve manier. Het is als een escape room, maar dan buiten in de stad! Het is een self-guided tour, dus jullie kunnen starten wanneer jullie er klaar voor zijn. Met de app loop je door de stad terwijl je puzzels en raadsels oplost. Elke Xperience heeft een spannende verhaallijn, waarbij je de hoofdpersoon helpt ontsnappen of een urgente missie helpt voltooien.


Telefoon in de hand


Tijdens deze Xperience beleef je Zutphen in het jaar 1537. Zutphenaren komen in opstand tegen de hertog van Gelre. Hij laat de stad bezetten door een stel losbandige soldaten en dreigt de stad te laten verwoesten. Burgemeester Johan van Voorthuysen moet in een stad in oorlog op zoek naar een manier om dit conflict op te lossen. In het centrum van de stad zijn aanwijzingen te vinden die hem gaan helpen. Lukt het jullie Johan te helpen voorkomen dat de stad wordt vernietigd? Deze Xperience leidt je langs 18 locaties: trekpleisters van de stad en minder bekende plekken.

 

Openingstijden

Dagelijks beschikbaar van 8:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

€25 euro per team (van 1 tot 4 personen)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Xperience Zutphen

Hoeveel sterren geef jij Escape Xperience Zutphen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Xperience Zutphen te melden