Outside Escape Arnhem

Verken de stad, los raadsels op en ontdek Arnhem op een nieuwe manier! Deze uitdagende city escape voert je langs zowel bekende als minder bekende plekken. Tijdens de stadswandeling los je samen met je teamgenoten een plaatselijk mysterie op, met een uniek verhaal passend bij deze 'Monopoly-stad'.


Los alle raadsels op in de stad


Op zoek naar vastgoed

De wethouder van Arnhem heeft een fonds opgezet om acht huizen te kopen voordat een sluwe projectontwikkelaar zijn monopolie uitbreidt. Kun jij alle panden vinden en hun juiste waarde inschatten? Het is mogelijk om een basisvariant te kiezen of een uitdagende variant. Je zult dezelfde route volgen, maar de raadsels in de basisvariant zijn makkelijker dan de raadsels in de uitdagende variant.


Kies een stad naar keuze om Outside Escape te spelen


Een dagje Arnhem met een grote groep of voor een bedrijfsuitje?

Outside Escape is perfect voor een weekendje weg met z'n tweeën, maar ook geschikt voor grotere groepen tot ongeveer 80 personen. Ideaal voor jullie volgende bedrijfsuitje of familiedag!

 

Openingstijden

Start op ieder moment, reserveren is niet nodig


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

€25,00 per team


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Outside Escape Arnhem

Hoeveel sterren geef jij Outside Escape Arnhem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

Ga op pad in een van de vele locaties in Nederland en wandel door een door jou gekozen stad met Outside Escape! Tijdens de Outside Escape zal je raadsels en puzzels oplossen met je team. Daarnaast leer je ook nog unieke plekken van de stad kennen. Bekijk dit blog om een Outside Escape bij jou in de buurt te vinden.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Outside Escape Arnhem te melden