EPICX Zoetermeer

Stap in de wereld van onbeperkt plezier bij EPICX Zoetermeer, voorheen bekend als Jump One. Met een flitsende nieuwe naam biedt EPICX een scala aan activiteiten die perfect zijn voor zowel jong als oud. Daag je vrienden uit met lasergamen, spring een gat in de lucht in de grote Jump Arena, trotseer de hindernissen bij Ninja Tag, of verken de spectaculaire VR Zone. Een van de hoogtepunten bij EPICX Zoetermeer is Active Pixel, een populair real-life spel waarin je puzzels oplost en pixels ontwijkt. Er zijn verschillende uitdagingen om te voltooien, dus ontdek ze allemaal! Je bent van harte welkom bij EPICX Zoetermeer voor een onvergetelijke ervaring vol avontuur en plezier!


Active Pixel

Active Pixel is momenteel een van de meest populaire real-life games. Het is een interactief spel dat je zowel samen als alleen kunt spelen. Probeer diverse uitdagingen te voltooien en kies daarbij uit vijf verschillende spellen.


Active Pixel


Jump Arena

In de Jump Arena kunnen de kids zich volledig uitleven. Jumpen, oorspronkelijk afkomstig uit Amerika, is daar een razend populaire activiteit dankzij de vele trampolineparken. EPICX heeft dit populaire fenomeen naar Zoetermeer gebracht met een uitgebreide en veelzijdige Jump Arena. Het mooie is dat het echt voor iedereen is: jong of oud, ervaren of beginner, de Jump Arena biedt voor ieder wat wils. Van hoge tot lage trampolines en van backflips tot salto’s, hier kunnen ze het zo gek maken als ze zelf willen!


Springen op de trampoline


Lasergamen

Bereid je voor op een ongeëvenaarde Lasergame-ervaring bij EPICX! De lasergame arena biedt een meeslepende en opwindende setting waar kinderen in teamverband de strijd aangaan om de overwinning te behalen. Wie heeft het scherpste vizier? Wij zijn benieuwd wie de uitdaging aandurft en de echte Lasergame-kampioen in zich heeft!


Lasergamen


Ninja Tag

Ninja Tag is een obstacle run vol avontuur. Het doel is om punten te scoren door met je armband zoveel mogelijk tags te verzamelen. Om deze tags te bereiken, moet je klimmen, klauteren en manoeuvreren in onze Ninja Tag area. Door te rennen, springen en vliegen trotseer je verschillende obstakels. Verzamel onderweg zoveel mogelijk tags en laat zien dat jij de beste en snelste ninja bent om de game te winnen!


Klimmuur

 

Openingstijden

Maandag alleen op afspraak

Dinsdag van 15:00 tot 18:00 uur

Woensdag van 12:00 tot 18:00 uur

Donderdag van 15:00 tot 18:00 uur

Vrijdag van 15:00 tot 18:00 uur

Zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur

Zondag van 9:30 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

60 minuten €13,99

90 minuten €17,99

120 minuten €20,00

Daluren dinsdag en donderdag 120 minuten €13,99


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over EPICX Zoetermeer

Hoeveel sterren geef jij EPICX Zoetermeer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van EPICX Zoetermeer te melden