Carsmash Utrecht

CarSmash Utrecht is de ultieme bestemming voor een onvergetelijke en unieke ervaring. Dit grimmige autokerkhof, gevuld met oud ijzer, biedt de perfecte setting om je helemaal uit te leven. Ontdek hoeveel schade je kunt aanrichten en zie hoe lang het duurt voordat je de auto volledig sloopt. Met een combinatie van spannende spelelementen zorgen ze ervoor dat jullie een fantastische middag beleven. Voor velen is een bezoek aan onze sloperij een droom die uitkomt. Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt de activiteit ongeveer 90 minuten. Beleef een onvergetelijke middag vol adrenaline en plezier bij CarSmash Utrecht!


Voorruit kapot slaan


Bij CarSmash Utrecht is inbegrepen:

  • Auto’s in goede staat, klaar om kapotgeslagen te worden.
  • Een variatie aan sloopgereedschap zoals sloophamers, koevoeten, klauwhamers en meer!
  • Begeleiding door een ervaren instructeur.
  • Beschermende veiligheidskleding, waaronder overalls, handschoenen en een veiligheidsbril.


Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeestje in het vooruitzicht? Zoek dan niet verder en kom CarSmashen! De ultieme vrijgezellenfeestactiviteit! Te boeken met extra´s zoals BBQ, bittergarnituur, drankjes en de echte eigen bikini babes! (Snacks en een BBQ zijn tijdelijk niet beschikbaar, drankjes wel!)


Auto kapot slaan


Bedrijfsuitje

Op zoek naar een bijzondere invulling van jullie bedrijfsfeest? Ga dan CarSmashen! KPN, ABN AMRO, Tempo-Team en vele andere bedrijven zijn je voorgegaan. Ook catering, vervoer en spelelementen behoren tot de vele mogelijkheden!

 

Openingstijden

Op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Groepen vanaf 8 personen €27,00 p.p. + €170,00 per auto


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Carsmash Utrecht

Hoeveel sterren geef jij Carsmash Utrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Carsmash Utrecht te melden