Brocante en Landelijk op Kasteel Frymerson

Dit evenement is te bezoeken van:
06-07-2024 t/m 07-07-2024

 

Op 6 en 7 juli a.s. organiseren wij: ‘Brocante en Landelijk op Kasteel Frymerson’ in Sint Odiliënberg. Beleef Limburg op z’n mooist! In het hart van Limburg schittert een lommerrijk landgoed in volle glorie. In deze hoedanigheid vormt 'Brocante en Landelijk op Kasteel Frymerson' een heerlijke groene oase om inspiratie op te doen voor binnen en buiten


Een groot aantal standhouders zullen u verrassen voor het kasteel en in het sfeervolle park. Vier de zomer en kom heerlijk snuffelen tussen Brocante uit Frankrijk en België, van stoer tot sober, van industrieel tot romantisch en Engels antiek.


Hier zul je de mooiste schatten en vondsten uit vroegere tijden vinden, stukken met een verhaal, waar een liefdevolle presentatie op de voorgrond staat. Er is een heerlijk terras/Tiendschuur om te ontspannen en te genieten van verse koffie en diverse lekkernijen.

 

Openingstijden

Zaterdag 6 juli van 10:00 tot 16:30 uur

Zondag 7 juli van 10:00 tot 16:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

€ 5,00

Kinderen t/m 12 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Brocante en Landelijk op Kasteel Frymerson

Hoeveel sterren geef jij Brocante en Landelijk op Kasteel Frymerson ?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Brocante en Landelijk op Kasteel Frymerson te melden