Blanckendaell Park

(3/5)  5 recensies

Kom naar het unieke Van Blanckendaell Park in Tuitjenhorn en ontdek hoe dieren uit alle werelddelen gezellig met elkaar samenleven. Als je mij, Arie de Ara, volgt, kom je alles te weten over de 'Blanckendaellse beestenboel'. Naast vele dieren in de Zoo, vind je in het park ook een museum met historische landbouwwerktuigen, een speeltuin, een gezellige kantine en diverse terrasjes.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Openingstijden Zoo

Dagelijks van 09:30 tot 17:30 uur

 

Openingstijden museum

Vrijdag en zaterdag 13:00 tot 17:00 uur

Zondag 12:00 tot 17:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen van 3 t/m 4 jaar €4,-

Kinderen van 5 t/m 12 jaar €8,-

Volwassenen €12,50

65 plussers €9,-

Parkeertarief €2,50

 


5 Recensies over Blanckendaell Park

(Pagina 1 van 1)

 

"Een park in bloei"

Jenny   -   13-10-2018

13-10-2018

"Een park in bloei"

Het park is aan het uitbreiden, er staan al mooie weide velden en nieuwe verblijven voor de savanne dieren. De andere oude dierenhokken, met name bij het entree zijn wat vies. maar park was toch groter dan we eerst dachten en is verder mooi ingericht. Mooie nederlandse molen en ophaalbrug in het park waar je blijft voor koffie en lunch. Dierenhokken zijn niet allemaal helemaal veilig (bezoekers die te dicht op de dierenhokken kunnen komen) Let op je kinderen dat ze niet de vingers door het hek proberen te steken. Otters zijn leuk maar proberen toch je broek en hand te grijpen. Toch zeker een leuke dag gehad icm mooie weer. We komen nog een keer terug!

Lees verder  


"mooi verzorgde en rolstoelvriendelijke zoo"

jeannine   -   06-07-2018

06-07-2018

"mooi verzorgde en rolstoelvriendelijke zoo"

mooi aangelegde wandelpaden, zeer rolstoelvriendelijk, de ramen aan de hokken waren proper en de savane was zeer mooi. Ik kom uit Belgie, maar als we nog eens op verlof gaan naar friesland staat een bezoekje aan de dierentuin zeker op mijn agenda. Ook het boek Blankendaell park zoo is een must voor kinderen en volwassenen zeer leerrijk en korte teksten wat het lezen van dit boek aangenaam maakt. Groetjes uit Balen Belgie Jeannine Vanderbrigghe

Lees verder  


"Geweldig!!"

Pjotr   -   15-08-2017

15-08-2017

"Geweldig!!"

Echt genoten, de hokken waren nu goed schoon. Mooie kleinschalige dierentuin. Wat het geld zeker waard was.


"Veel vieze kooien"

Chris   -   18-06-2017

18-06-2017

"Veel vieze kooien"

Toen ik er met het gezin was viel het me enorm tegen. Overweldegend zijn de vele kooien afschuwelijk. Vieze kooien en er lagen zelfs dode vogels in de kooien. Daarna ben ik er dan ook niet meer geweest.

Lees verder  


"Waardeloos, deprimerend verouderd park"

Maas   -   25-04-2017

25-04-2017

"Waardeloos, deprimerend verouderd park"

Dieren zitten in kleine verblijven. Veel dieren zijn gestrest of verveeld. Hokken zijn vies en oud. Tegenover de andere dierenparken waar we geweest zijn was dit park echt deprimerend. Dit park is hopeloos verouderd. Ik voel me bijna schuldig dat we betaald hebben om dit ik stand te houden. Entreeprijs voor volwassenen was totaal niet in verhouding. En dan moet je ook nog betalen voor parkeren en het treintje dat op het terrein rijdt. Verspil je tijd (alhoewel je het in een uurtje hebt gezien) en geld niet aan dit park.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Blanckendaell Park?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Blanckendaell Park te melden