De Oude Tol

(1.3/5)  4 recensies

Een grootse bruiloft of een intiem dineetje? Een sportieve bowlingavond of een stijlvolle bedrijfspresentatie? Bij De Oude Tol in Sassenheim vindt u altijd een warm onthaal. Onze jarenlange ervaring - ruim 28 jaar! - koppelen wij aan een moderne en verfrissende kijk op de verzorging van evenementen. Laat u verrassen door onze uitstekende bowlingfaciliteiten, onze fraaie zalen en onze uitnodigende restaurants, maar vooral door onze originele invulling van uw wensen. Een team van enthousiaste koks en gastvrije medewerkers maken van ieder evenement een succes.

 

Partycentre De Oude Tol beschikt over 14 Brunswick bowlingbanen, twee grill-restaurants, een Grand Café, een Brasserie en maar liefst vijf gezellige zalen. Het is het decor voor de meest uiteenlopende evenementen: van personeelsfeesten tot vergaderingen en van bruiloften tot kinderpartijtjes. De Oude Tol ligt in de aantrekkelijke Bollenstreek, is makkelijk bereikbaar en beschikt over uitstekende parkeerfaciliteiten. Geeft u de voorkeur aan een andere omgeving? Onze bekwame koks verzorgen graag de catering op een door u gekozen locatie.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: vanaf 13:00 uur

Zondag: vanaf 14:00 uur

 


4 Recensies over De Oude Tol

(Pagina 1 van 1)

 

"Onprofessioneel en bedriegelijk gedrag!"

Jason   -   21-08-2018

21-08-2018

"Onprofessioneel en bedriegelijk gedrag!"

Het personeel was erg onprofessioneel en schreef aan ons eten toe die we niet hadden besteld, onnodig extra betaald. Ook weinig variatie in bowlingballen.

Lees verder  


"Ontevreden"

kees pieter   -   26-02-2017

26-02-2017

"Ontevreden"

Personeel is onvriendelijk en constant maar vragen om je consumptie bonnen.


Merlijn Bazuine   -   27-11-2016

27-11-2016

Een "verfrissende kijk op de verzorging". Daarmee bedoelen ze kennelijk geen klantgerichtheid en geen fatsoen. Gewoon schandalig. Disco-bowlen met een kinderfeest. Een van de kinders wordt vlak voor de frietjes opgehaald door haar moeder. Laten ze ons de volle mep betalen omdat het arrangement niet meer zou gelden! En dat terwijl ze hierdoor effectief goedkoper uit zijn. Zo zout heb ik het toch nog niet eerder meegemaakt in Nederland. Nooit, nooit weer deze toko.

Lees verder  


Vincent   -   03-02-2013

03-02-2013

Zeer slecht!!! Arrangement bowlen/steengrillen gedaan op 3 februari 2013. Met vier personen en een goede zin gereserveerd. Aan het bowlen was op zich weinig op te merken, het eten daarentegen was rampzalig! We werden na het bowlen in een hokje achteraf gezet, we waren overigens de enige gasten voor het steengrillen die avond. Het vlees en de salades werden zeer onprofessioneel opgediend. Voor alles wat we extra bij wilde bestellen incl. Drank moesten we telkens van tafel om dit aan te geven bij de al opruimende obers. We waren amper klaar met eten en werden toen verzocht plaats te nemen in andere ruimte waar het dessert zou worden opgediend. Het dessert werd zeer rap geserveerd en wederom amper uitgegeten, werd er gevraagd of we nog koffie wenste . Op dit moment was voor mij de maat vol en besefte ik dat ze ons meer dan duidelijk weg wilde hebben. Ik rekende af met mijn vrienden en beloofde mezelf hier nooit meer terug te keren,

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij De Oude Tol?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Oude Tol te melden