Pretpark de Valkenier

(2.3/5)  6 recensies

Pretpark De Valkenier is een echt familiepark. Het pretpark richt zich vooral op families: kinderen, ouders, opa’s en oma’s, tantes en ooms, De Valkenier is er voor iedereen. Alle attracties zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Ouders en opa’s en oma’s kunnen dus gewoon gezellig mee in de attracties. Pretpark De Valkenier wordt gerund door een familie, inmiddels al vier generaties lang. Samen met een hecht team van medewerkers doen zij er alles aan om van uw bezoek aan De Valkenier een groot succes te maken. Een dagje uit waar uw kinderen of kleinkinderen nog lang over zullen napraten.

 Oudste en voordeligste pretpark!

Pretpark De Valkenier is om meerdere redenen bijzonder. Niet alleen is De Valkenier het oudste pretpark van Nederland, ook is het Europa’s meest voordelige pretpark! De vele spannende, leuke en avontuurlijke attracties in combinatie met de lage prijs is echt bijzonder te noemen. Niet voor niets weten jaarlijks vele duizenden enthousiaste bezoekers uit binnen en buitenland pretpark De Valkenier te vinden!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

19 april t/m 21 juli 10:00 tot 17:00 uur

22 juli t/m 25 augustus 10:00 tot 18:00 uur

Na 25 augustus wisselende openingstijden

Van november t/m maart gesloten

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Van 0 tot 2 jaar gratis

Vanaf 2 jaar €15,50

Rolstoelhouders €5,95

60 plussers €6,50 (incl. 1 koffie/thee)

 


6 Recensies over Pretpark de Valkenier

(Pagina 1 van 1)

 

"Nooooit méér "

Anoniem   -   07-06-2021

07-06-2021

"Nooooit méér "

Ga daar nooit meer werken. Ze behandelen je daar als slaven stelletje kampers dat zijn. Grote hoeren bende. Je wordt daar gewoon als vuil behandeld en de eigenaren en aanhang denken dat ze geweldig zijn. Dus, niet hé.

Lees verder  


"Oplichters"

Marianne   -   27-07-2018

27-07-2018

"Oplichters"

Personeel word vaak niet uitbetaald hele lange dagen voor heeeel weinig geld als ze het al krijgen


"Gezellig dagje uit."

Thomas   -   15-10-2017

15-10-2017

"Gezellig dagje uit."

Het was zeer netjes onderhouden. De kinderen hebben zich vermaakt!


"Bende oplichters"

chris   -   13-10-2017

13-10-2017

"Bende oplichters"

We hadden de kinderen beloofd om naar een pretpark te gaan in de vakantie augustus . Dus wij kijken plopsa land Hasselt of aha de Valkenier ziet er gezellig uit ,makkelijk bereikbaar vanuit België en ja hoor morgen woensdag spiderman op het programma ,spreekt tot de verbeelding zullen we al tickets bestellen , ooh kunnen we morgen aan de kassa ook nog wel, smorgens heel vroeg met de kinderen vertrokken , juisr voor de opening ,komen eraan en pretpark is gesloten ????kan toch niet kijken even na of we ons vergist hebben het is toch nog Augustus , ja is normaal open : iedereen teleurgesteld voor niks naar daar gereden , (gelukkig hadden we geen online tickets gekocht ) hebben even gevraagd , aan een dame in de buurt , “ Ja ,er zijn hier al veel Belgen op de parking geweest en teruggekeerd “zei ze: “het school is begonnen in Nederland en daarom heeft men het park vermoedelijk gesloten

Lees verder  


"Wij hadden met onze kleinkinderen van 5 en 6 jaar een heerlijke dag."

Regina   -   04-08-2017

04-08-2017

"Wij hadden met onze kleinkinderen van 5 en 6 jaar een heerlijke dag."

Wij waren begin juli vroeg bij het park en er waren tot twaalf uur geen wachtrijen. Daarna werden de attracties drukker en hebben onze kleinkinderen in de zandspeeltuin en de kleine speeltuin gespeeld, alles was zeer verzorgd en schoon. We hebben alle attracties een keer gedaan. De dag werd besloten met een gratis minitrein ritje door Valkenburg vanuit het park. Een heerlijke dag.

Lees verder  


iris   -   05-07-2015

05-07-2015

Wat een aanfluiting de Valkenier,41 euro kwijt bij de kassa vervolgens moet je voor heel veel dingen bij betalen....zelfs voor de w.c, personeel is jong grut die bijna allemaal niet kunnen lachen,hardop kunnen praten,en gewoon onbeleefd zijn,ze hebben er in ieder geval geen zin in! Voor ons laatste keer nooit meer

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Pretpark de Valkenier?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Pretpark de Valkenier te melden