De Ballebak Zoetermeer

(4/5)  2 recensies

Per 1 oktober 2018 valt de vestiging op de Voorweg niet meer onder onze formule van kinderspeelparadijs “De Ballebak”. Maar wij gaan een nieuwe vestiging van “De Ballebak” in Zoetermeer bouwen. Wij zijn druk in gesprek met een makelaar die een grote locatie beschikbaar heeft. Tevens zijn wij met de gemeente in gesprek, zij hebben ook nog een grote locatie beschikbaar.

 

Kinderspeelparadijs De Ballebak kunt u op dit moment bezoeken in onder andere Rotterdam en Brielle!

 

Bekijk: 

 

 

De Ballebak is waanzinnig speelplezier voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De Ballebak biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier. De Ballebak beschikt binnen over één van de grootste speelstructuren van Nederland met maar liefst vier etages waanzinnig speelplezier.

 

Bij droog weer is het buitengedeelte geopend. Hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven op één van de vele andere speeltoestellen. De speeltuin is ingedeeld in twee aparte gedeeltes. Een wat kleiner gedeelte voor de leeftijd van 1 t/m 4 jaar en een groter gedeelte voor de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. In De Ballebak vind je onder andere een springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit alles staat met elkaar in verbinding.  Weer of geen weer, het is in De Ballebak altijd feest!

 

Lees verder...

 


2 Recensies over De Ballebak Zoetermeer

(Pagina 1 van 1)

 

Marian   -   13-06-2016

13-06-2016

Wij zijn met 85 kinderen van de overblijf geweest. Hartelijk ontvangen door personeel en met begeleidster besproken hoe alles in zijn werk ging en tijden voor drinken, eten en ijsje. Alles naar onze wens. De kinderen hebben een heerlijke dag gehad. als kers op de taart hebben een aantal kinderen gelaser gamed. Zeker dat wij nog eens terugkomen.

Lees verder  


Jenna   -   11-08-2012

11-08-2012

Wij zijn laatst een ochtend naar de Ballebak geweest. Ze hebben voor kinderen t/m 4 jaar een gedeelte waar kan worden gespeeld met onder andere een ballenbak en een springkussen. En ze hebben voor grotere kinderen een heel klim gedeelte. Mijn zoontje van 4 jaar was net te groot voor het peuter gedeelte maar ook net te klein voor het andere klim gedeelte. Af en toe moest hij echt heel veel moeite doen om wat hoger te klimmen. Hij was er redelijk snel op uit gekeken. Als je aan de kinderen vraagt of ze het leuk vonden zeggen ze ja en dat is het belangrijkste!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij De Ballebak Zoetermeer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Ballebak Zoetermeer te melden