Bonami SpelComputer Museum

(4.6/5)  5 recensies

Een Familie bezoek aan het Spelcomputer Museum, een beleving voor alle generaties. Geen saai museum met alles achter glas... Maar een museum met meer dan ca. 180 spelcomputers, arcadekasten en flipperkasten genoeg voor 3 à 4 uren speelplezier!

 

Ouders leggen aan hun jeugd uit, en kunnen het voordoen, waar zij het mee moesten doen in hun Game tijd. De Pong, Atari, Commodore-64, Amiga, Sinclair en andere kanjers uit vervlogen tijden. Dat is mogelijk omdat wij een deel van de collectie speelbaar voor het publiek hebben opgesteld. De jeugd kan overigens aan de Ouders laten zien waar hun sterke punten liggen in de Game wereld met de moderne spelcomputers zoals de 3DS, PS-Vita, Wii, PS3 en de Xbox360 Kinect natuurlijk.

 

Arcade kasten, een klein aantal Flipperkasten, alles eenmaal binnen gratis bespeelbaar, behoren ook tot de collectie. Daarnaast is er een tijdslijn opgesteld waar de geschiedenis van de Spelcomputer is weergegeven. Ook HomeComputers zijn er te zien, zoals de Apple, Amstrad en vele anderen. Op moment van schrijven ca. 180 speelbare opstellingen, en....... dit aantal groeit.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten (tenzij anders vermeld)

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

0 t/m 4 jaar gratis

Vanaf 5 jaar €14,00

 


5 Recensies over Bonami SpelComputer Museum

(Pagina 1 van 1)

 

"Erg groot en leuk museum"

Isa   -   21-01-2019

21-01-2019

"Erg groot en leuk museum"

Geweldig museum,op een grote nieuwe locatie, gratis parkeren ,zwembad zit er schuin tegenover voor de niet game liefhebber, Neem ruim de tijd ,want de tijd vliegt voorbij. Jammer dat je niet op de museumjaarkaart kunt anders zouden we zeker vaker komen ,want de prijs is best hoog met zijn 15.00 euro. P.p Ga zo door.

Lees verder  


"Fantastisch"

Wijze   -   07-07-2018

07-07-2018

"Fantastisch"

Persoonlijk kom ik hier al 10 jaar, en het is telkens weer geweldig. Niet alleen zijn videogameliefhebbers hier niet weg te slaan, maar videogameleken kunnen zich hier ook een middag bezighouden met het gevarieerde aanbod aan spellen.

Lees verder  


"AmaZing"

R.G   -   15-08-2017

15-08-2017

"AmaZing"

Je waant je terug in de tijd toen gamers nog gamers gingen worden


Richard   -   10-01-2016

10-01-2016

Inmiddels hebben computers ook een historie en is een (spel)computer museum zeer de moeite. Het Bonami Spelcomputer museum is erg leuk en leerzaam. Ze hebben er van alles. Enorme oude computerkasten tot de moderne kleinere spelcomputers. Alle oude games zijn er ook volop te spelen. Erg leuk!

Lees verder  


Milca   -   05-05-2012

05-05-2012

Wat een origineel museum! Je moet uiteraard interesse hebben in spelcomputers en het leuk vinden om wat te leren over de geschiedenis hiervan, maar wij hebben hier met onze zoon van 9 een leuke dag gehad! (Die overigens een paar maanden eerder zijn spreekbeurt over de geschiedenis van videogames heeft gehouden, dus dat zat wel goed!) Het is een mooi groot pand, maar het ziet er wel behoorlijk verwaarloosd uit (antikraak geloof ik), vooral van binnen, daar moet je echt even doorheen kijken, zeker met al die oude spelcomputers in stellingkasten voelt het een beetje alsof je door een kringloopwinkel loopt... Maar zodra je wordt gegrepen door het onderwerp vergeet je dat al snel! De eigenaren zijn super aardig en enthousiast en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ook kan je voor 50 cent een kopje koffie of een glaasje fris kopen, er is ook een "museumwinkeltje" met nintendo t-shirts en wat sleutelhangertjes en dergelijke. Het leukste is om eerst de computers op de bovenste verdiepingen te bekijken, eventueel met de speurtocht/vragenlijst voor kinderen erbij, en daar af en toe een retro spel te spelen (zoals pong en duckhunt!!!) en dan beneden te eindigen in de kamer met (speelbare) arcadekasten. Fun! Fun! Fun! :)

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Bonami SpelComputer Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wat vind je in het Bonami Spelcomputer Museum

Je zou het haast vergeten maar spelcomputers bestaan alweer een tijdje. En daarom is er dus alle reden om deze te verzamelen in een museum. Het Bonami Spelcomputer Museum doet dit en laat je ermee spelen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Bonami SpelComputer Museum te melden