Restaurant De Foreesten

(4/5)  1 recensies

Midden in het groene hart van de Veluwe, aan de rand van het pittoreske dorpje Vierhouten ligt het 4 sterren Hotel/Restaurant de Foreesten. Een aanrader voor wie op zoek is naar rust en van een natuurlijke omgeving wil genieten. De vele wandel- en fietsroutes voeren u langs uitgestrekte heidevelden, bossen en schilderachtige dorpjes.

 Het restaurant biedt u verschillende mogelijkheden voor lunch en diner, welke de volledige culinaire aandacht van de chef-kok en zijn keukenbrigade krijgen. Naast een uitgebreide à la carte kaart en afwisselende seizoensgerechten biedt de Foreesten u diverse lunchbuffetten, koude/warme buffetten, 3- of 4-gangen keuzemenu’s. Bij mooi weer nodigt het schitterende terras uit voor koffie met gebak of een borrel. ’s Winters kunt u de dag afsluiten met een drankje en borrelhapje bij de houtkachel.

 

 


1 Recensies over Restaurant De Foreesten

(Pagina 1 van 1)

 

Tineke   -   10-05-2012

10-05-2012

Tijdens onze jaarlijkse vakantie in de omgeving van Vierhouten gaan wij altijd minstens één keer eten bij restaurant de Foreesten, het restaurant is ruim en je kan ook gezellig plaatsnemen op het grote terras. Het personeel is zeer vriendelijk en bekwaam.Men kan kiezen uit brasserie en a la carte beide zijn van uitstekende kwaliteit, wij kiezen meestal het traditionele veluwse OERHAMMETJE, zalig!!!!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Restaurant De Foreesten?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant De Foreesten te melden