PonyparkCity

(4.3/5)  3 recensies

PonyparkCity is een vakantiepark in western style met vakantiehuisjes en veel activiteiten! Je kunt ponyrijden, maar ook zwemmen, schatzoeken of rodeo-rijden. Bovendien zijn er verschillende speeltuinen, Playmobil Village en nog veel meer!
Elke avond zijn er gezellige familieshows met Lucky Luke en de Daltons, live country music en gratis bingo met mooie prijzen. Geniet van Mexicaanse gerechten in Viva Mexico tot heerlijke spareribs in de Saloon. Of grillen op de American BBQ?

 

 


3 Recensies over PonyparkCity

(Pagina 1 van 1)

 

Fam. van Grieken   -   10-02-2015

10-02-2015

Ponyparkcity is echt een aanrader voor iedere paardengek. Wij kwamen aan op vrijdag. Allereerst moesten we wel lang wachten voor de ponykaart. Na een tijdje wachten kregen we een lieve, betrouwbare pony Bella. Mijn dochter was helemaal happy. Het huisje was niet super luxe. En als het regent is het in een park een modderboel. Maar het gaat natuurlijk om de pony's. Mijn dochter had al snel vriendinnen, waarmee ze de hele dag aan het poetsen, gek doen, knuffelen met de pony's en kletsen was. Wel een nadeel is dat er veel meiden van ouder van 12jaar zijn. Die zijn er al vaker geweest en nemen alle populaire en grote pony's in. En als je een populaire pony wil moet je al om 5uur s'nachts in de rij staan. Maar het was zeker een weekend om nooit te vergeten en we komen zeker nog eens terug.

Lees verder  


Georgina   -   26-12-2012

26-12-2012

Super leuk daar de huisjes zijn niet heel luxe maar wel gezellig ik vond het geweldig wel niet zon heel geweldig zwembad maar wij komen voor de pony s

Lees verder  


Denise   -   06-06-2012

06-06-2012

Wij hebben hier een fantastische vakantie gehad! Je krijgt bij je huisje een pony (welke je kind zelf mag kiezen). Je mag een andere maar ons kind was helemaal weg van pony Feyra, tegen een klein tarief kan je die gedurende je verblijf reserveren. Onze dochter was er de hele week zoet mee. Elke dag een (erg raadzame) lesuurtje s ochtends, heel de dag verzorgen/borstelen, door het park wandelen. En er wordt elke dag wel een leuke activiteit georganiseerd zoals een miss of mister pony verkiezing, een boswandeling, rodeo, bingo. Het zwembad mag wel leuker of subtropischer gemaakt worden, dan is het wat mij betreft helemaal een topbestemming! Maar het gaat om de ponys eigenlijk, persoonlijk heb ik er ook van genoten zon pony te verzorgen en te leren kennen. Elke pony heeft zo zijn eigen karakter en kan net als mensen zijn of haar buien hebben. En hebben evenzo bevestigingen nodig als een schouderklopje of een lekker appeltje als beloning. Ondanks dat onze dochter een paar keer angstig is gevallen was haar vreugde erop te gaan veel groter. Je hebt tijdens je verblijf gratis toegang tot Attractiepark Slagharen, dit hebben wij bij ons vertrek gedaan. Voor een kind erg spannend en leuk. Denise

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij PonyparkCity ?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van PonyparkCity te melden