Planetron Dwingeloo

(3/5)  2 recensies

Weet u hoe de Grote Beer eruit ziet? Of waar de Poolster staat? Wel eens de ringen van Saturnus gezien? Nee? Dan zou u eens een sterrenkijkavond in Planetron moeten bezoeken. Daar nemenwe u mee naar verre, onbekende werelden!

 

Weer of geen weer, een sterrenkijkavond gaat altijd door en blijft avondvullend. Mochten de weersomstandigheden het niet toelaten om te gaan sterrenkijken door de telescoop, bewaart u dan uw entreekaart! Wij bieden u dan de mogelijkheid om op een andere (heldere) sterrenkijkavond rond 21.30 uur terug te komen om alsnog een kijkje te nemen door de grootste professionele telescoop van Nederland.

 

De sterrenkijkavond is een belevenis voor jong en oud. Kinderen krijgen aan het begin van de sterrenkijkavond een vragenlijst uitgereikt, waarmee ze een sterrenkijkmedaille kunnen verdienen! Verder kunnen ze in de pauze naar hartelust spelen met K'nex en daarbij meedoen aan de wedstrijd: 'Wie bouwt het mooiste ruimteschip?

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €15,-

Kinderen4 t/m 12 jaar €10,-

Senioren (65+) €15,-

 


2 Recensies over Planetron Dwingeloo

(Pagina 1 van 1)

 

Gerdinand   -   27-10-2014

27-10-2014

Fantastische sterrenkijkavond gehad! Wat kan die astronoom boeiend vertellen! Ook voor de kinderen erg leuk! Absoluut een aanrader.


Annesietske   -   05-10-2014

05-10-2014

Voor elke prijs te duur!!! Eigenlijk nog geen ster waard. Waardeloos, verouderd en niks werkt of het staat uit. Vervolgens kun je nog op de foto 'in de ruimte', waar je nog eens 5 tot 9 euro voor moet betalen. En de film is van national geographic channel welke vervolgens in een koepel wordt geprojecteerd(????😳), waardoor je scheef naar een wazige film kijkt. Echt, mensen met een gezin, dit is voor elke prijs te duur en echt niet leuk voor kinderen! Het was een grote teleurstelling!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Planetron Dwingeloo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 6 leukste ruimte uitjes om te bezoeken

Gek op sterren en planeten, astronauten en raketten en alles wat nog meer met de ruimte te maken heeft? Dan mogen deze uitjes niet op je lijstje ontbreken!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Planetron Dwingeloo te melden