Zwembad Staphorst

(4/5)  1 recensies

Zwembad Staphorst (De Broene ‘eugte) bestaat uit twee zwembaden. Een wedstrijdbad van 10 bij 25 meter met een bodemdiepte van 1.15 tot 2.40 meter. En een recreatiebad met glijbaan. Het recreatiebad is 10 bij 20 meter en bestaat uit drie gedeelten. Het voorste gedeelte van ongeveer 8 meter is ondiep en ideaal geschikt voor kleine kinderen zonder zwemervaring. Vervolgens een tussengedeelte van 2 meter voor de uitgang van de glijbaan. En het achterste gedeelte van ongeveer 10 meter met een waterdiepte van 1.20 meter.

 

Beide baden samen maken het zwembad tot een rustig, landelijk gelegen zwembad, waar uw veiligheid, samen met een goede sfeer en uiteraard de hygiene, tot de hoogste prioriteit behoren. Tevens is er in de zomer gelegenheid om buiten te vertoeven. Hier ligt een overzichtelijke zonneweide met spelattributen. Ook ligt beschut, een peuterbadje, voor de allerkleinsten.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag op verschillende tijden geopend. Op zondag gesloten.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Losbad van 1 t/m 12 jaar €3,30

Losbad vanaf 13 jaar €4,10

 


1 Recensies over Zwembad Staphorst

(Pagina 1 van 1)

 

Femke   -   17-11-2016

17-11-2016

Fijn zwembad verder niets bijzonders maar gewoon een baantjes bad. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Zomers kun je lekker buiten zonnen, zwemmen en spelen in de speeltuin. Dit is zeker de moeite op een lekkere warme dag.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwembad Staphorst?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Staphorst te melden