Versus Restaurant en Fashion cafe

(1/5)  1 recensies

Versus Restaurant en Fashion cafe bestaat niet meer en is overgenomen door Restaurant Noemme.


Bekijk ook:


Versus Restaurant & Sushi Lounge combineert de smaken, kleuren en tradities van het Verre Oosten met de stijl en elegantie van het Westen. Het resultaat is een inspirerend nieuw concept, in het hart van ‘s-Hertogenbosch. De naam Versus komt voort uit de fusie tussen het Japans en het Italiaanse koken.

 

Een diner concept dat al uw zintuigen zal prikkelen. In de stijlvolle entourage, voeren het spannende zwart, het frisse wit en het pure bamboe de boventoon. Ideeën voor de inrichting zijn opgedaan in wereldsteden als Hong Kong, Londen en New York.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 10:00 tot 21:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 1 Recensies over Versus Restaurant en Fashion cafe

(Pagina 1 van 1)

 

"Slechte service"

Peter   -   26-02-2018

26-02-2018

Reageer op deze review

"Slechte service"

Vanavond (zondag 25 feb 18) hebben wij heerlijk gegeten.... BIJ PADRINO'S, de overburen van Versus. Na de zeer positieve ervaring van vorige maand zijn we met 2 kortingsbonnen van Social Deal weer naar Versus gegaan. Dit keer werden we geholpen door een man met achterovergekamd zwart haar. Wat een enorme zak... Eerst keek hij bedenkelijk toen we om een tafeltje voor 2 personen vroegen. Vervolgens was er toch een tafeltje beschikbaar. En toen ik zei dat we bonnen van Social Deal hadden kon het ineens niet meer.... Als hij de eigenaar is dan hoop ik dat hij snel failliet gaat. Als hij in loondienst is dan hoop ik dat hij snel ontslagen wordt. Jammer dat de bedrijfsleidster (Karin) er niet was. Deze man heeft absoluut geen manieren. Wij zijn ronduit onbeschoft geholpen. Wij gaan hier NOOIT MEER naar toe. Als iemand interesse heeft in onze 2 vouchers van Social Deal dan mag je ze gratis hebben. Stuur maar een berichtje naar peter@vhoorn.com.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Versus Restaurant en Fashion cafe?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Versus Restaurant en Fashion cafe te melden