Restaurant Olympia

(4/5)  2 recensies

Het Griekse restaurant Olympia is 23 oktober 1984 opgericht door de eigenaren Antonis en Christos Alexopoulos en Asterios Pitsiolopoulos. Antonis en Christos zijn broers van elkaar en Asterios is hun zwager. Olympia is dus een echt familiebedrijf. En wat is er nu leuker dan een gezellige avond met familie en vrienden? We proberen in het restaurant de gast het altijd naar wens te maken. Een belangrijk onderdeel dat we proberen te evenaren is de Griekse gastvrijheid zoals die alleen in Griekenland te vinden is.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 16:30 tot 24:00 uur

 


2 Recensies over Restaurant Olympia

(Pagina 1 van 1)

 

Hans   -   19-10-2013

19-10-2013

Probeer alles en behoud het goede. Wij eten al 29 jaar met genoegen vele malen per jaar in Olympia. De prijs-kwaliteitverhouding blijft ongeėvenaard. De eigenaren zijn attent en persoonlijk begaan met de vaste klanten.

Lees verder  


Debby   -   04-06-2013

04-06-2013

Ik ben daar vorige week met mijn man gaan eten omdat we een cadeaubon hadden voor Olympia. Het was er heel mooi ingericht. We hadden echt een heel Grieks gevoel. Het eten was er ook heel erg goed. Het was zoveel dat we e met zijn vieren van zouden kunnen eten. De bediening was af en toe een beetje rommelig, maar wel heel vriendelijk.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Restaurant Olympia?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Olympia te melden