Café-diner de Grote Beer

(4/5)  5 recensies

Helaas Café-diner de Grote Beer is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Leiden en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Leiden.


Bekijk ook:


Bij De Grote Beer kunt u dagelijks vanaf 10:00 uur terecht voor koffie, lunch, borrel en diner. Ook kunt u bij De Grote Beer vergaderruimte huren, een lezing geven, of uw afstuderen, promotie of bruiloft vieren.

 

U vindt De Grote Beer aan de rand van het bruisende centrum van Leiden, rustig gelegen aan de Witte Singel, met terras aan het water! In de verwarmde serre kunt u ook in de winter genieten van een van de mooiste plekjes van Leiden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zo t/m Di: vanaf 11:00 uur

Wo t/m Zat: vanaf 10:00 uur

 

Keuken open vanaf 12:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


5 Recensies over Café-diner de Grote Beer

(Pagina 1 van 1)

 

bert   -   02-08-2016

02-08-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Eten dik in orde, vriendelijk en behulpzaam personeel. Perfecte lokatie vooral bij goed weer. Herentoilet is niet om aan te zien, papierbak was overvol.

Lees verder  


Jannette   -   03-06-2013

03-06-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Het is niet m'n hobby negatieve recensies te schrijven, maar deze keer kan ik er niet omheen. Toch wel flink teleurgesteld na het bezoek van dit restaurant. Verwachtte er echt iets van! Het eten viel enorm tegen, de gangbare en simpele gerechten zijn lekker, zoals de carpaccio, de gerookte zalm, maar de bereiding van de meer ingewikkelde producten laat te wensen over. Of misschien was de kwaliteit van de producten onvoldoende. De marinade bij de lamsrack was misselijkmakend en natuurlijk geeft een vetlaagje het stukje vlees meer smaak, maar dit was téveel vet. Ook de desserts vielen tegen, de cheesecake was veel te luchtig en meer een kwarktaart dan een cheesecake, de romigheid ontbrak en de topping was mierzoet. Eigenlijk was alleen alles wat niet huisgemaakt was lekker, zoals het ijs en het broodje vooraf, dat vind ik triest. Ik ben minder teleurgesteld wanneer je in een goedkoper restaurantje eet, maar dat is in dit geval niet zo, je betaalt voor alleen het diner al tegen de 40 euro p.p. Bediening vind ik zelf ook belangrijk, maar helaas was de madame die ons bediende arrogant en onaardig. Het stokbroodje en het voorgerecht kwamen tegelijk, terwijl je toch aanneemt dat je eerst het broodje krijgt en vervolgens pas het voorgerecht. Ze deed niets meer dan noodzakelijk en er kon geen enkele glimlach vanaf. De locatie maakt heel veel goed, maar ik zou enkel terugkomen voor een wijntje (die was dan wel weer heel lekker) op het (zonnige) terras aan het water.

Lees verder  


Ronald   -   16-04-2012

16-04-2012

Trust Score:

Reageer op deze review

Mooie locatie om met de boot aan te meren, maar ook met de fiets en auto prima te doen. Eten is goed, fijne sfeer en wanneer Tartuffe aanwezig is wordt het zeker één groot feest!

Lees verder  


Joyce   -   15-04-2012

15-04-2012

Trust Score:

Reageer op deze review

Voor een gezellige avond met lekker eten en een leuk optreden is een reservering zeker aan te raden bij De Grote Beer als Tartuffe hier optreedt. Heerlijk eten en tussen alle gangen door zetten de dames een geweldig optreden neer! Ook voor een High Tea is De Grote Beer een goede locatie. Alleen als het zonnig is, kan het heel warm worden in de serre!

Lees verder  


Mirjam   -   17-05-2010

17-05-2010

Trust Score:

Reageer op deze review

Hier kan je hele gezellige feestjes geven!!!


Hoeveel sterren geef jij Café-diner de Grote Beer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Café-diner de Grote Beer te melden