Thermen Holiday

(4/5)  1 recensies

Ontdek één van de mooiste beauty-, sauna- & wellnessresorts in de Randstad! In dit ruime wellnessresort vindt u tal van moderne sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten. Thermen Holiday is dé perfecte plek voor dat momentje rust en ontspanning. Geniet bijvoorbeeld van de Hobbitsauna met infraroodlicht, of kijk tijdens een saunagang een mooie natuurfilm, komedie of muzikaal optreden bij de bioscoopsauna. Tussendoor kun je even bijkomen in de rustruimtes, bibliotheek en tuin of genieten van een drankje en hapje in het restaurant. Stap binnen in de wereld van Thermen Holiday en ervaar hoe heerlijk het is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag! Een dagje sauna voelt als een dagje puur en luxueus genieten.

 

Heeft u altijd al eens een bezoek willen brengen aan Thermen Holiday, maar bent u (nog) geen fan van bloot? Geen probleem! Thermen Holiday organiseert een groot aantal badkledingdagen waarop het dragen van badkleding verplicht is.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zondag t/m donderdag 10.00 tot 23.00 uur

Vrijdag en zaterdag 10.00 tot 24.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Ochtendentree tot 14.00 uur €15,50

Dagentree €33,50

Avondentree v.a. 17.00 uur €17,50

 


1 Recensies over Thermen Holiday

(Pagina 1 van 1)

 

"Prima complex maar soms erg druk"

Caro en Annie   -   01-03-2018

01-03-2018

"Prima complex maar soms erg druk"

Faciliteiten zijn goed, wel wat verouderd. Eten is prima en het personeel vriendelijk. Verder geen bijzonderheden. Helaas wordt het steeds drukker.


Hoeveel sterren geef jij Thermen Holiday?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Thermen Holiday te melden