Body and skin care center

(1.4/5)  34 recensies

Body and skin care center is een salon voor man en vrouw met ruime keuze aan behandelingen. U kunt bij Body & Skincare Center terecht voor een dagje uit, verschillende behandelingen, een verjaardagsfeestje of een vrijgezellenfeest voor als uw beste vriend of vriendin wilt trouwen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag op afspraak (Beperkt aan behandelingen)

Dinsdag op afspraak (Beperkt aan behandelingen)

Woensdag 10:00 tot 20:00 uur

Donderdag 10:00 tot 17:00 uur

Vrijdag 10:00 tot 20:00 uur

Zaterdag 09:00 tot 18:00 uur

Zondag 12:00 tot 14:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Pedicure €30

Standaard manicure €15

Gellak €25

Acrylnagels laten zetten €47,50

Massage €40

Acne gezichtsbehandeling €70


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


34 Recensies over Body and skin care center

(Pagina 1 van 4)

 

Karolien   -   21-09-2016

21-09-2016

Reageer op deze review

Meest amateuristische massage die ik ooit heb gehad. Mijn eigen man kan het beter en dat wil wat zeggen. En het was ook korter dan de betaalde 45 minuten. Echt stom, die man weet absoluut niet wat masseren is. De massagetafel is een soort stoel en deze wiebelde elke keer als hij druk gaf, nogal gammel dus. En in de hal werd druk gekakeld door andere mensen, ondanks het rustie muziekje in de massageruimte kreeg ik dat mee. Ik werd na afloop met een koude doek afgeboend. En tijdens de massage werd ik niet toegedekt, zodat die delen koud werden. Dat zorgt voor stijve spieren en is dus amateuristisch.

Lees verder  


Amazone   -   26-03-2016

26-03-2016

Reageer op deze review

Ik ben samen met mijn moeder geweest op 25-03-2015. En we hebben een leuke dag gehad daar. Eerst even genoten van de fish spa ,en daarna de detox. En ondertussen bij de fish spa een hand pakking. Onze handen en voeten zijn zachter. Ik kwam voor de 2de X en vind de eigenaar niet onaardig. Hij kwam niet fake op mijn over en of vriendelijk gespeeld. Hij was hier netjes en beleeft en deelde alles goed mede. Over de behandeling en ook over de toeslag per behandeling. Van 4,95 i.v.m feestdag pasen op de fish spa en detox. Tuurlijk had het leuk geweest klaar te zijn na de kosten op vakantie veilingen, maar er staan duidelijke voorwaarden. Het is daardoor wat duurder uitgeslagen maar oke het was leuk. En ja bij ieder beroep heb je wel toeslagen i.v.m nacht en of feestdagen. Ik zou het pas vreemd vinden als die ineens een gevaren toeslag zou vragen. Maar ik en mijn moeder zijn tevreden. Het ziet er mischien vanbinnen idd een beetje simpel uit. Maar daar stoor ik mijn niet aan ,ik was tevreden met de behandeling, daar gaat het mijn om. En dacht moeders te verwennen ,en het is gelukt. Ook had ik mijn kleintje mee, en daar deed hij ook niet moeizaam over. Dus op mijn komt hij niet acterend over ofzo. Ook de 1ste keer dat ik er was zag ik een medewerkster de mensen netjes voorberijden voor de fish spa. En die kwam niet over als een stagair. Lijk mijn ook vreemd een stagair een wat oudere vrouw. Dat was mijn ervaring.

Lees verder  


Helena   -   04-03-2016

04-03-2016

Reageer op deze review

Hele slechte zaak! Zijn oplichters! Willen zo snel mogelijk zonder iets te doen geld verdienen. Niet doen! Ik heb 2 keer mijn tanden laten bleken: Geen effect! Detox behandeling: voetenbak met koud water! Maar vakantieveilingen is hier ook schuldig aan. Die geven deze oplichters de kans om ons op te lichten en verdienen hier zelf ook aan. Het regent klachten al heel lang en vakantieveilingen doet er niks aan. Dus mensen niet bieden, boeken en gaan. Je kunt nog beter je geld verbranden.

Lees verder  


Souad   -   02-03-2016

02-03-2016

Reageer op deze review

Wat een *** tent! Die kerel achter de balie is een vreselijke man die totaal niet luistert naar de klant. De basis behandeling was volgens hem totaal niet geschikt voor mijn gele gebid. Mijn tanden zijn totaal niet geel. Ik moest echt een VIP behandeling krijgen, anders zou ik geen verschil zien. Ik wist van de reviews al dat het een vervelende man was maar het is me overkomen!! Hij heeft me een klein flesje mond water aangesmeerd wat er voor zou zorgen dat ik niet 48 uur niet kon eten en drinken wat ik wil maar 12 uur! Toen ik thuis kwam kwam ik er achter dat dit doorzichtige flesje gewoon mondspoeling was!!! Dit voor €10,00!!!! Oplichters!!! Nooit boeken of op bieden

Lees verder  


Goodie   -   20-02-2016

20-02-2016

Reageer op deze review

Vandaag tanden laten bleken via een voucher. Ik kan niet anders zeggen dan een goede ervaring. Er was één man aanwezig, verder geen personeel. Hij was zeer vriendelijk en legde alles duidelijk uit, ook de gevolgen voor de komende 48 uur en we zien beiden goed effect. Entourage had beter gekund, maar voor ons toch 3* waard.

Lees verder  


Marjolein   -   14-02-2016

14-02-2016

Reageer op deze review

SLECHTE KLANDIZIE!!! Een eeuwigheid moeten wachten tot er een afspraak gemaakt kon worden. Via de telefoon werd je afgewimpeld en haastig werd de telefoon op de hoorn gegooid. Je werd verwezen naar de website om via daar een mail te sturen. MAAR er staat geen mailadres op de site! Niet mogelijk dus! Bij de nieuwe eigenaresse heb ik een behandeling laten doen en zijn mij DURE producten aangesmeerd die NIET werken. Sterker nog: Mijn huid reageerde erg heftig en ik heb dagen last gehad van jeuk! Mijn huid zat onder de ontstekingen!!! Via de telefoon worden andere afspraken gemaakt dan via de mail en bij een ontevrede klant verheft het personeel de stem! AFZETTERS EN ONBETROUWBAAR!

Lees verder  


Hannah   -   11-02-2016

11-02-2016

Reageer op deze review

Dit is uw geld niet waard! Vandaag heb ik mijn tanden laten bleken, maar pas na heel veel moeite. Ik ben helemaal vanuit Veenendaal gekomen en heb 75 minuten moeten wachten voordat ik werd behandeld. De behandeling zelf was zeer onprofessioneel. De kantjes werden er vanaf gelopen en ik heb geen duidelijke uitleg gekregen over de behandeling zelf en over hoe ik nu het best mijn tanden kan verzorgen. Ook zie ik zeer weinig (tot geen) verschil, ik ben erg teleurgesteld. Belachelijk dat hier zoveel geld voor wordt gevraagd!

Lees verder  


Roepzzz   -   10-02-2016

10-02-2016

Reageer op deze review

Ik heb mezelf belooft om een slechte recensie te schrijven dus lieve mensen LEES DIT. GA NOOIT DAAR HEEN. Ik weet dat de eigenaar een oplichter is. Alle producten die hij gebruikt zijn van de action. Geen dermalogica er zit action troep in die helemaal niet goed voor je huid is. Verder tanddenbleken is BULL SHIT. Elke keer wanneer ik daar was was er wel een klacht van een klant waarbij het niet heeft geholpen. Snap ik ook wel want volgens mij is het niet eens echte tandenbleek gel. Verder behandeld hij de stagaires die daar werken dat zijn geen proffesionele schoonheidsspecialiste maar hele vriendelijke schoonheidsspecialistes in opleiding. Die dus doen wat hij zeggen anders moeten ze nieuwe stage zoeken en dat is erg moeilijk. Geef hun niet de schuld maar hem ! Hij scheld tiener meisjes ook uit als ze niet goed doen. Hij heeft ook een meisje die in opleiding was alleen als tandbleker gezet. Voor de resr probeert hij door zijn overtuigingen JOU overtehalen om MEER GELD UIT TE GEVEN ! NIET DOEN!!!! Dit bedrijf mag echt failliet gaan van mij ! Voor de rest verliest hij heel veel stagiaires door zijn gedrag. En dit word ook aangegeven bij de sbb zodat hij geen stagiaires meer in zijn "salon" cafetaria zal ik eerder zeggen mag nemen. Ik hoop dat jullie naar mijn advies luisteren want ik weet hoe dir bedrijf ik elkaar zit !

Lees verder  


Farid   -   08-02-2016

08-02-2016

Reageer op deze review

10x niks!!! Waardeloze shit bedrijf! Je word opgelicht waar je bij staat en de gemaakte afspraken worden niet na gekomen. De eigenaresse is zeer on vriendelijk tegen over de klanten en laat me gewoon stikken terwijl ik de dupe ben van een oplichting die zij zelf heeft veroorzaakt. DIKKE AFRADER VOOR IEDEREEN LAAT JE VOORAL NIET OPLICHTEN!!!

Lees verder  


Nissaaatje   -   08-02-2016

08-02-2016

Reageer op deze review

Afgelopen week heb ik via VakantieVeilingen Fish Spa gewonnen in Amersfoort bij body and skin center. Ik heb een afspraak 30 januari 2016 gemaakt om te reserveren. Eenmaal aangekomen bij het bedrijf, kregen wij te horen dat er sinds 1 januari een nieuwe eigenaressen is en dat onze bon niet geldig meer was. Terwijl de afspraak is gemaakt in januari! Natuurlijk roept dat dan vraag tekens op en maakt dat duidelijk dat het een zeer onprofesioneel bedrijf is. Vervolgens heb ik met VakantieVeilingen gebeld en zij gaven aan dat er juist net een contract was verlengt met de eigenaar. Ik heb een mail gestuurd naar de oude eigenaar, maar ook hier heb ik geen antwoord op gekregen! Ik keer er erg naar uit en wij hebben hiervoor ook 1 uur gereden. De nieuwe eigenaressen gaf aan dat zij niets voor ons kon betekenen. Toen de nieuwe eigenaressen even naar achter liep, vroeg ik aan een andere medewerkster of er afspraken gepland stonden voor de Fish Spa voor die dag. Zij gaf aan dat er geen afspraken gepland stonden. Ik vind dit een zeer onprofessioneel manier om met klanten om te gaan. Het enige wat wij aangeboden hebben gekregen is wat te drinken. Zij had ook begrip kunnen tonen en kunnen aangeven dat wij gebruik mochten maken van de Fish Spa. Dan zou ik persoonlijk achteraf een bedrag betalen uit eigen wil voor de gastvrijheid. Ik had ook al contact opgenomen met VakantieVeiling en die gaf aan dat het bedrag teruggestort zou worden. Als de nieuwe eigenaressen ons gebruik liet maken van de Fish Spa had ik geregeld dat het geld naar haar overgemaakt werd. Tevens om vervolgens mensen de deur te wijzen, laat zien dat ze zeer minimaal weten wat klantvriendelijkheid inhoudt. Gisteren zag ik dat er op VakantieVeilingen nog steeds lotingen stonden voor body and skin center in Amersfoort. Ik heb vandaag weer met VakantieVeiling gebeld en aangegeven dat ik het niet snap dat er nog steeds lotingen opstaan die niet geldig zijn. Ik gaf aan dat ik het niet leuk vond dat er in het heden meer mensen teleurgesteld zouden moeten worden. Hier word nu aan gewerkt!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Body and skin care center?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Body and skin care center te melden