Bubbel Klimpark

(2.5/5)  2 recensies

Let op, vanwege het Corona virus kan het zijn dat dit uitje gesloten is.

Daarom heb je op het moment waarschijnlijk meer aan de tips die we op deze pagina voor je verzameld hebben.

 


Een spectaculaire beleving voor jong en oud. Maar liefst 22 hindernissen op grote hoogte boven de speelstad. Door middel van verschillende kleuren die de moeilijkheidsgraad bepalen kun je zelf je route bepalen. Durf jij de uitdaging aan?


Het klimpark is slechts één onderdeel van de 4 leuke activiteiten die er te doen zijn. Klik hier om het volledige aanbod van de Bubbeljungle Family Center te bekijken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag 12.30 tot 17.00 uur

Zaterdag en zondag 11.30 tot 17.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 uur klimmen €8,35

 


2 Recensies over Bubbel Klimpark

(Pagina 1 van 1)

 

"Eindelijk groot genoeg "

Debby   -   07-03-2018

07-03-2018

"Eindelijk groot genoeg "

Vorige vakantie was mijn zoon al geweest, maar was mijn dochter nog te klein en jong. Ze wilde zo graag en iedere keer als we er langs rijden benoemde ze dat ze bijna mocht. Nu eindelijk 7 jaar en net aan groot genoeg. In de vakantie was het gratis klimmen en dus zijn we ernaartoe gegaan. Mijn zoon wist precies hoe het moest, maar mijn dochter vond het wel heel spannend. Ze heeft gelukkig genoeg tips gehad en hulp gehad met een stukje die ze moeilijk vond. Ze was nog als laatste op het parcours en wil de volgende keer weer. Een zeer geslaagde middag!

Lees verder  


"Leuk maar niet om te klimmen"

Kim   -   26-04-2017

26-04-2017

"Leuk maar niet om te klimmen"

Leuke binnenspeeltuin ! Je kan er ook klimmen maar de instructie is slecht. Geirriteerd raken omdat een kind van 6 het systeem vd haken niet gelijk snapt. Het kind naar boven sturen en zelf blijven kletsen. Kind tobben bij het eerste parcour. Vader van beneden uit instructies geven. Nee echt slecht.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Bubbel Klimpark?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 10: Populairste dagje uit van 2018

Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee ook het terugkijken op het afgelopen jaar. Wij doen dit traditioneel elk jaar door het bekend maken van het populairste uitje van 2018. Vorig jaar ging CORPUS met de titel “Populairste uitje 2018” er vandoor, zou het ze dit jaar weer lukken?

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Bubbel Klimpark te melden