Zwembad Groenoord

Bij Zwembad Groenoord kun je terecht voor een dagje zwemmen met het hele gezin. Het recreatiebad is onder andere voorzien van een 65 meter lange glijbaan. Iedereen kan bij ze komen sporten. Van ontspannen banenzwemmen tot actief meedoen met één van de uitdagende Aqua’Groepslessen: het kan allemaal. Kinderen leren bij ze zwemmen met de leukste zwemlesmethode van Nederland, de Zed & Sop zwemles. Garantie voor een leven lang zwemplezier! In de zomer kun je heerlijk genieten van de zon op de ruime ligweide.


Het zwembad

Het zwembad bestaat uit een wedstrijdbad en een recreatiebad. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter, telt zes banen en heeft een beweegbare bodem. Daarnaast vind je bij het wedstrijdbad ook een duikplank van één meter hoog. Hier maak je de beste bommetjes van Schiedam! Het recreatiebad biedt voldoende ruimte om te zwemmen, ontspannen en genieten met het hele gezin. Ontspan met zijn allen in de waterval, het stortbad, bruisbad en twee bubbelbaden. Wie is er het snelst beneden van de stoere glijbaan van 65 meter lang?! De allerkleinsten zijn ze natuurlijk niet vergeten. Voor hen is er een apart peuter- en kleuterbadje met een kleine glijbaan. Hier kunnen ze lekker spetteren en spelen, om zo vertrouwd te raken met het water.


De ligweide

Buiten is een ruime ligweide waar je in de zomermaanden van de zon kunt genieten. Je merkt het meteen als je je handdoek hier neerlegt: dit voelt als vakantie! Bij de ligweide vind je een klein peuter- en kleuterbad, een airtrampoline en een beachveld. Hier hoeft dus ook niemand zich te vervelen.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 3 jaar €6,90 p.p.

T/m 2 jaar €2,10 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Zwembad Groenoord

Hoeveel sterren geef jij Zwembad Groenoord?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Groenoord te melden