Het Van Maanenbad

Het Van Maanenbad is een bekend zwembad en recreatiecentrum in Rotterdam. Het zwembad is vernoemd naar de Rotterdamse Olympisch kampioen zwemmen, Rie Mastenbroek-van Maanen. Het biedt verschillende faciliteiten en activiteiten voor zowel recreatieve zwemmers als sportliefhebbers.


Het Van Maanenbad beschikt over meerdere zwembaden, waaronder een groot wedstrijdbad en een recreatiebad. Het wedstrijdbad is geschikt voor serieuze zwemmers en biedt vaak mogelijkheden voor trainingen, zwemlessen en wedstrijden. Het recreatiebad is ontworpen voor plezier en ontspanning, met waterglijbanen, stroomversnellingen, bubbelbaden en andere interactieve elementen.


Buitenbad


Naast de zwembaden biedt het Van Maanenbad ook andere faciliteiten, zoals sauna's, stoombaden en een fitnessruimte. Hierdoor kunnen bezoekers genieten van extra ontspanning en lichaamsbeweging naast het zwemmen.


Het Van Maanenbad organiseert ook regelmatig speciale evenementen en activiteiten, zoals thema-avonden, zwemlessen voor kinderen en aquasportlessen voor volwassenen. Deze activiteiten zorgen voor een gevarieerd aanbod en plezierige ervaringen voor bezoekers van alle leeftijden.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Los bad (tot 1 jaar) gratis

Los bad (1 t/m 3 jaar) €5,50 p.p.

Los bad vanaf 4 jaar €6,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Het Van Maanenbad

Hoeveel sterren geef jij Het Van Maanenbad?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Het Van Maanenbad te melden