Bengeltjes Speeldorp

Helaas Bengeltjes Speeldorp is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Hengelo en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Hengelo.


Bekijk ook:


In Bengeltjes Speeldorp zijn verschillende apenkooien en speelstructuren tot wel 7 meter hoog met o.a. glijbanen, ballenbakken, ballenkanonnen en slingertouwen. Er is een trampoline veld en je kan dansen in de disco en nog veel meer leuke en spannende dingen doen!

 

Bij Bengeltjes kun je jezelf dus uren vermaken. Niet alleen in een van de twee grootste speelstructuren, apenkooien van Nederland, maar ze hebben nog veel meer. De speelhallen hebben verwarmde terrassen en zijn ruim en overzichtelijk.

 

Een eigen huis, dorp, stad of wat dacht je van je eigen kasteel bouwen in de bouwhoek met meer dan 20.000 enorme bouwblokken. Genoeg voor urenlang bouw- en speel-plezier. Er is een apart gedeelte voor de allerkleinsten met eigen apenkooi, ballenbak en trampoline veld. En durf je nog niet zo goed in de grote apenkooien of speel structuren, dan vraag je toch of een van je ouders, opa of oma mee gaat.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag 09.30 tot 17.30 uur

Donderdag en vrijdag 14.00 tot 18.00 uur

Zaterdag en zondag 10.30 tot 17.30 uur

 

Schoolvakanties

Iedere dag van 10.30 tot 17.30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen van 1 tot 2 jaar €3,50

Kinderen vanaf 2 jaar €5,-

Volwassenen €2,-

65+ gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Bengeltjes Speeldorp

Hoeveel sterren geef jij Bengeltjes Speeldorp?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Bengeltjes Speeldorp te melden