Speelpark Sanjesfertier

Lekker een dagje weg met het hele gezin? Kom dan naar speel- en dierenparadijs Sanjesfertier in het Noord-Oosten van Friesland. Tussen Dokkum en Bergum in vind je hier alles voor een geweldige dag voor jong en oud. Wat voor weer het ook is, hier beleef je de tijd van je leven. In het indoor speelparadijs voel je je een echte piraat op het piratenschip, wek je energie op in je eigen raket en klim en klauter je in de grootste apenkooi van Friesland. 


In het outdoor speelpark is er ook van alles te doen: rijd nét als je vader en moeder in het verkeerspark, ga varen in de botenbaan of kijk hoe hoog je bent tijdens een fietsrit in de monorail. Maar misschien ga je liever springen op het springkussen, sla je een balletje tijdens het midgetgolfen of bouw je jouw eigen kasteel. Bij Sanjesfertier ben je nooit uitgespeeld.


Ga je liever op safari? Dat kan natuurlijk ook. In het dierenpark wemelt het van de dieren. Van stokstaartjes tot neusberen en paarden. Kom op bezoek in het caviadorp, daar wonen maar liefst zeventien cavia’s! Of knuffel je liever met de geitjes? Het dierenpark van Sanjesfertier is een echte beestenboel!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vrijdag 14:30 tot 19:00 uur

Zaterdag en zondag 10:00 tot 18:00 uur 


Zomervakantie: 13 juli t/m 25 augustus

Dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur; vrijdags tot 19:00 uur


Herfstvakantie: 19 oktober t/m 27 oktober 

Dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur; vrijdags tot 19:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 1 jaar gratis

Kinderen vanaf 2 jaar €8,-

Volwassenen €8,-

 


0 Recensies over Speelpark Sanjesfertier

Hoeveel sterren geef jij Speelpark Sanjesfertier?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Speelpark Sanjesfertier te melden