Amaze Escape Room

(4/5)  1 recensies

Amaze biedt u een unieke nieuwe ervaring aan! Bent u klaar voor de uitdaging en lost u het mysterie op? Zult u ontsnappen uit het ministerie? Zet uw detectivehoed op en vind alle verborgen aanwijzingen in elke unieke kamer. U kunt als spion een geheim KGB-nest infiltreren. Indien u liever een eigentijdse draai geeft aan uw avontuur kunt u in de Urban Legend-kamer een moderne mythe ontrafelen. Als u iets engs wilt proberen ontsnap dan uit de kamer van de Gekke Dokter! Kom langs in Den Haag en probeer de escape rooms!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 10:00 - 24:00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Groep 6 spelers € 18 p.p.

Groep 5 spelers € 18 p.p.

Groep 4 spelers € 20 p.p.

Groep 3 spelers € 25 p.p.

Groep 2 spelers € 30 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Amaze Escape Room

(Pagina 1 van 1)

 

Wouter   -   01-02-2016

01-02-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

In het weekend zijn wij met een grote groep naar Amaze Escape in Den Haag geweest. We hebben allemaal enorm veel plezier gehad. Het ontvangst was vriendelijk en de "rooms" waren uitdagend en leuk. Ik zal verder niet teveel vertellen over de kamers, die moet je zelf maar ontdekken. Het enigste wat ik erop kan aanmerken is de prijs. 18 euro per persoon voor een uur plezier is prijzig. De Efteling is iets van 35 euro maar daar krijg je wel een dag vullend programma voor terug. Hoe dan ook met familie, sportelftal, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest het is een aanrader en je moet het een keer gedaan hebben.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Amaze Escape Room?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

23 Tips voor een dagje uit in Den Haag

23 Tips voor een dagje uit in Den Haag

O, o Den Haag…. Mooie stad, achter de duinen… Ik zou met niemand willen ruilen… Enfin, Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en telt ruim 520.000 inwoners. Na Amsterdam en Rotterdam is Den Haag de derde grootste stad van Nederland.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Amaze Escape Room te melden