Schaatsbaan Rotterdam

Op de twee overdekte banen kan er drie maanden lang worden geschaatst. Op de overdekte 400-meterbaan met officiële ISU-afmetingen kunnen jonge talenten, schaatsverenigingen, sportieve recreanten en wedstrijdschaatsers terecht. De overdekte 800m2 funbaan is onder meer geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, kunstschaatsen, ijshockey en curling. Rotterdam is weer een schaatsstad!

 Bij Schaatsbaan Rotterdam worden er ook schaatslessen aangeboden en is er ook de mogelijkheid tot schoolschaatsen. Dat laatste is voor Rotterdamse scholen gratis. Als je zelf geen schaatsen hebt kun je die ook huren. Het dragen van handschoenen is verplicht, je kunt ze eventueel bij de schaatsshop van Schaatsbaan Rotterdam kopen.

 

Het Koek & Zopieplein

Tussen de twee schaatsbanen en het schaatsclubhuis ligt het gezellige Koek & Zopieplein. Door de warme, winterse aankleding waan je je tijdelijk in een echt wintersportdorp! Op het plein kan je na (of tussendoor) het schaatsen heerlijk opwarmen met een warme chocomel, glühwein of cappuccino.

 

Het Koek & Zopieplein is ingericht met tafels en banken. Daar kan je tussen het schaatsen door even bij komen met een warm drankje en lekkere hap. Hierbij kan je denken een broodje rookworst, snert of friet met een lekkernij. 

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 9.00 tot 22.00 uur

Zondag 09:00 tot 20:00 uur

 

Speciale dagen

Kerstavond 08:00 tot 22:00 uur

1e Kerstdag 10:00 tot 18:00 uur

2e Kerstdag 10:00 tot 18:00 uur

Oudejaarsdag 08:00 tot 19:00 uur

Nieuwjaarsdag 12:00 tot 20:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €6,75

Schaatshuur v.a. €6,-

Begeleiders €3,-

Kinderen t/m 3 jaar gratis

 

* Geen cash, alleen pinnen!

 


0 Recensies over Schaatsbaan Rotterdam

Hoeveel sterren geef jij Schaatsbaan Rotterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

14 Tips voor een dagje uit in de Kerstvakantie

Het is Kerstvakantie! Dat betekent een hoop gezellige dagen, maar ook twee weken lang vrij zijn, als dat maar geen vervelen wordt?! Met deze tips gaan jullie een geweldige kerstvakantie tegemoet

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Schaatsbaan Rotterdam te melden