Escape Room Leiden Meelfabriek

(5/5)  1 recensies

Opgesloten op een unieke locatie in Leiden. De verlaten Meelfabriek. Wat heeft zich hier afgespeeld? Zoek de verborgen aanwijzingen en ontsnap binnen een uur weer uit de kamer. Een uniek spel waar samenwerking, communicatie en creativiteit voorop staat.

 

Het format is eenvoudig: Met 3 tot 7 personen gaan jullie een verlaten kamer binnen in een leegstaand industrieel pand…. Vervolgens sluit de deur.... De tijd tikt de minuten weg, jullie hebben er slechts 60 tot jullie beschikking om de uitweg uit deze kamer te vinden.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Elke dag geopend

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€99,- per kamer

 


1 Recensies over Escape Room Leiden Meelfabriek

(Pagina 1 van 1)

 

"Uitdagende Escape Room op prachtige locatie"

Joost   -   23-01-2017

23-01-2017

"Uitdagende Escape Room op prachtige locatie"

Iedereen in Leiden kent de Meelfabriek vast wel. Een groot industrieel pand dat al jaren ongebruikt leeg staat. Op deze zeer bijzondere locatie is nu een spannende en uitdagende Escape Room te vinden. Nadat we vriendelijk welkom waren geheten door het personeel begon onze uitdaging. Ik zal hier verder inhoudelijk niet veel over vertellen, want dat verpest het spelletje. Wel kan ik het zeggen dat het een uitdagende en vermakende kamer was met pittige puzzels. Kortom aanrader! Ik hoop dat ze nog volop gaan, kunnen en mogen uitbreiden op deze locatie. Wat ons betreft tot de volgende keer!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Escape Room Leiden Meelfabriek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Leiden Meelfabriek te melden