Real Life XCape

Met de snel groeiende wereldwijde interesse in de real-life escaping games als achtergrond, ontstond het idee van Real-Life Xcape in 2011. Na vier jaar onderzoek en voorbereidingen, wordt Real-Life Xcape opgericht in 2015 in Den Haag. Hier worden mensen uitgedaagd om hun observatie en kritisch denken vaardigheden te gebruiken, evenals het werken als een team, om zodoende te ontsnappen door het vinden van de sleutels of wachtwoorden, of het oplossen van de puzzels, raadsels en mysteries, binnen een uur.

 

Het ontwerp van de puzzel en quiz beperkt zich niet tot numerieke oplossingen, maar ook kinesthetische, taalkundige en logica, gecombineerd met een aantal high-tech faciliteiten zoals laser-apparaten en lichteffecten. Drie verschillende thema’s zijn beschikbaar, elk spel bestaat ​​uit meerdere kamers. Dit maakt het spel een stuk spannender en uitdagender.

 

Laat Real Life Xcape van te voren in de reservering even weten hoe oud de groep ongeveer is, dan passen zij de kamers aan op jullie aanvraag!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 22:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

The Morgue vanaf €89,-

Prison escape vanaf €89,-

Espionage vanaf €89,-

 

 


0 Recensies over Real Life XCape

Hoeveel sterren geef jij Real Life XCape?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Real Life XCape te melden