Escape Room 0318

Dagje uit Escape Room 0318

Inmiddels zit Escape Room 0318 onder hun nieuwe naam "The Circle" al een aantal jaar op de nieuwe locatie in hartje Veenendaal. Je kunt hier escape room de Submarine, met een aantal aanpassingen nog steeds spelen! Kijk voor meer informatie op: The Circle Veenendaal


Spanning en adrenaline als de tijd op de klok afloopt. Escaperoom 0318 in Veenendaal biedt een nieuwe en unieke spel ervaring. Een spannend, onvoorspelbaar, verslavend en educatief dagje fijn uit. Je stapt samen met een team van vrienden, collegaís, familie of kennissen een spelkamer binnen. Hier is het aan jullie om binnen een uur de oplossing te vinden en de geheimen van de kamer te ontdekken. Dit doe je door creatief na te denken, puzzels op te lossen en hints te vinden. Hoe snel kunnen jullie de spelkamer oplossen?

 

De Zinkende OnderzeeŽr

Je stapt in de schoenen van de bemanning van een nucleaire onderzeeŽr. Midden op de Atlantisch Oceaan, op een diepte van meer dan honderd meter, gaat het plotseling mis. Er is een gigantische explosie te horen, de motor stopt en de onderzeeŽr begint te zinken. Het lot van de onderzeeŽr en haar bemanning ligt in jullie handen. Weten jullie de motoren aan de praat te krijgen en lukt het jullie de onderzeeŽr boven water te krijgen, voordat de zuurstof op is?

 

Hoeveel sterren geef jij Escape Room 0318?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room 0318 te melden