Escape Helmond

Stap even in een andere wereld en ga de uitdaging aan, voor wie durft natuurlijk. Probeer te ontsnappen uit de escape room. Werk samen, denk net even anders, vind slimme oplossingen, laat je inspireren door de ruimte en bedenk een manier om jezelf te bevrijden. Hiervoor heb je als team 60 minuten de tijd. Ervaar bij Escape Helmond hoe leuk het is om samen geluksmomenten te beleven!

 

De Escape Room "Sesam open U!" plaatst jullie midden in jullie eigen sprookje. Na de start met "Er was eens..." is het aan jullie om toe te werken naar "en ze leefden nog lang en gelukkig".

 

De Escape Room "Missie Pindakaas" stelt jullie voor de spannende missie om de Gouden Pindakaaspot te gaan stelen van het Pindakaasgilde. Dit is namelijk jullie laatste missie om lid te mogen worden van de Pindakaasclub...

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vrijdag t/m zondag

13:30 tot 14:45 uur

15:00 tot 16:15 uur

16:30 tot 17:45 uur

18:30 tot 19:45 uur

20:00 tot 21:15 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 pers. €70

3 pers. €75

4 pers. €80

5 pers. €85

6 pers. €90


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Helmond

Hoeveel sterren geef jij Escape Helmond?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Helmond te melden