The Escape Hunt Experience Maastricht

Bij The Escape Hunt Experience Maastricht vragen ze het uiterste van je in het ontrafelen van de escape room mysteries. Je wordt gastvrij ontvangen door de enthousiaste game manager in de sfeervolle lounge waarin je je al direct terug waant in lang vervlogen tijden. Hierna volgt de briefing in één van de zes escape rooms en begint het spel, de klokt tikt de komende 60 minuten af.  

 

Gaat het jou en je team lukken te ontsnappen? Om te kunnen ontsnappen uit de game room wordt het uiterste gevraagd in samenwerking, creativiteit en inventiviteit. Maak gebruik van elkaars vaardigheden en vier gezamenlijk de overwinning! Naderhand kun je je ervaringen delen onder het genot van een kopje koffie of thee in de lounge. Natuurlijk ontbreekt het foto moment niet, compleet in de authentieke Escape Hunt kleding om je ervaring thuis en online te delen.

 

The Escape Hunt Experience Maastricht biedt 6 escape rooms in 3 verschillende thema's te weten Deadly Family Affair, The Missing Maiden en Shipwrecked at Cannibal Cove. In mei 2016 wordt Escape Hunt Maastricht geopend op een schitterende locatie in het centrum van Maastricht aan de markt, uitkijkend over het historische raadhuis van Maastricht. Alle escape rooms kunnen in het Nederlands of Engels gespeeld worden. Je kunt al vanaf 2 personen een escape room boeken in Maastricht.

 

Kinderen kunnen vanaf 12 jaar (onder begeleiding van een volwassenen) ook spelen. Hiervoor zijn aangepaste spellen, dus ook leuk voor een kinderfeestje.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag 14.00 tot 17.00 uur

Dinsdag 14.00 tot 20.00 uur

Woensdag 14.00 tot 20.00 uur

Donderdag 14.00 tot 20.00 uur

Vrijdag 14.00 tot 20.00 uur

Zaterdag 12.30 tot 20.00 uur

Zondag 14.00 tot 20.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 pers. €59,-

3 pers. €82,50

4 pers. €98,-

5 pers. €100,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over The Escape Hunt Experience Maastricht

Hoeveel sterren geef jij The Escape Hunt Experience Maastricht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van The Escape Hunt Experience Maastricht te melden